Ozglsn Kızlar merhaba 7. Haftadayım sürekli bulantı yaşıyorum ve hicbir şey yiyemiyorum, her şeyden tiksinmiş durumdayım. Bu durumun bebeğimin gelişiminde ne gibi etkileri olur çok tedirginim bu konuda. İlk 3 ay beyin gelişimi için çok önemli çünkü
Dylann Ozglsn bende senm gbiydim ayyy su le içemiyprdum ama ilk 3 ay bebek senden alacağını alıyor sen kendin için ye zorla kendni genelde byleleri bebekleri lop lop dopuyor diyorlardı bana😂
suscarparimm Ozglsn 27. Haftadayım hala zar zor yiyorum 10 dakika zor tutup geri kusuyorum çoğu yemeği yiyemiyorum tiksindiğim için sen midende 10-20 dakika tutabilirsen zorla yiyip o besin bebeğe geçiyor
Ezgi2727 Ozglsn bebek ilk aylar yediklerinizden beslenmiyor. Her geve de ilk 3 ay bu sorunları çekiyor hemen hemen. Böyle düşünüp canınızı sıkmayın ekstra. Mide bulantınıza ne iyi gelecekse onu bulmaya çalışın. Ben mesela peynir ekmekle geçirdim 3 ayımı 😁
Bybrs Ozglsn kızımda kuru ekmek den başka birşey yiyemedim 3 ay geç 9 ay onuda afedersin çıkarıyordum tabiki beslenmek iyi ama bunu takılma rabbim istedikten sonra hayırlısı ile olur çok şükür o kuru ekmek yediğim beslenen kızımda maşallahı var yani
Ozglsn Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim beni rahatlattınız. Ben de haşlanmış patates ve kavundan başka bir şey yiyemiyorum