Denizbrhn Serife_ee benim nişanım gece 12 de gelmişti doktorum 48 saat içinde gelebilir demişti ertesi gece doğuma gittik
Ygmr1234 Benimde geldi 20 dakika felan oluyor et parçası gibiydi korktum Biran. Dün akşam çati muayenesi yaptı ebeler o tetikledi galiba. Nasılsın şuan sancin var mi
Serife_ee Ygmr1234 ben çatı muayenesi olmadım daha 39 haftalığım. 2 haftadır sancılarım vardı ama şiddetli değildi. Dün akşamdan beri belime kalçama sancı giriyordu geceleri de devam etti sabah da lavaboya girdim kırmızı hafif kahverengi karışımı nişanım geldi. Şimdi ağrının şiddeti arttı belime vuruyor daha çok.
balkupummm Benim nişanım öğlen 5 gibi gelmişti. Gecesi sancılarım , sabahı doğum yapmıştım 🤭 Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Merveofs Benim salı ve çarşamba nişan geldi çok çok hafif ve nadir olarak sancı tarzı bir şey gelip gidiyor yani sancı yok gibi aslında.. bugün 39+2 hâlâ geldin diye bekliyorum matmazeli🙊
Rabia1012 Benim de galiba geldi nişanım ama anlamıyorum nişan mı belimde adet ağrısı gibi agrı şimdide büyük tuvalet isteği geldi karın hafif ishal gibi ağrır ya