NDK busraguness61 37+1 olduk. 3 haftadır deliksiz uyku uyuyamıyorum. Hem sıcaktan hem bacak kramplarından hemde rahat yatamamaktan. Ve yapacakta hiç bir şey yok maalesef
Colahusu busraguness61 32 olduk ve tam böyle bi post açıcaktım bu vakitte yine uyuyamadıgım için 😞 benimde kollarım ve ellerim fena şekikde uyuşuyor hiç rahat yatamıyorum uykum olmasına rağmen
Azimeka busraguness61 36+1 im bıktım gerçekten her gece aynısı ayak agrısından uyuyamıyorum oturup aglıyorum sinirden
busraguness61 NDK kesinlikle katılıyorum aynı şikayetler 😞 sağ salim kucağımıza alalımda bu larda geçer elbet 🤭
busraguness61 Colahusu bende öyleyim sol tarafa yatmaktan kolum acıyor artık hamilelik çok zor birde sıcak aylara denk gelince gece uykusu kalmadı gündüzde ben uyumak isteyorum kısır bir döngü 😞
prensesveprensannesii @“Colahusu”#p23610817aynı durumdayız ya gündüzleri uykuya doymuyorum geceleride uyumuyorum
Azimeka busraguness61 ikinci gebeliğim bu ilkinde erken dogum yaptım 35 haftalık hep yatmıştım hiç bısey anlamadım bide kış hamileliğiydi bunun geleceği yok daraldım