Vera09 Kızlar doktor bana bu fitili verdi enfeksiyondan ötürü ama ilk defa fitil kullanacağım var mı bunun bi kolay yolu ? Nereye kadar itilecek tuvalete kalksam çıkar mı, uyurken mi yapiyim ? Napacağımı bilemedim 🥲
Nursemother Vera09 fitil konusunda fitilleri piri oldum herhalde doktor enfeksiyondan mantardan dolayı vermişti bana .. geceleri yapıyordum.bende ama gerçekten faydasını gördüm ben . Fitil sonrası akıntı oluyor bu normal endişelenmeyin korkmanuzi gerektirecek herhangi bi durum yok sadece el hijyeni ise cokcok dikkat edin.. doktorun tavsiye ettiği şekilde olarak kullanırsanız faydasını görürsünüz .şimdiden çok geçmiş olsun . 🌸
Nursemother Vera09 fitil bir süre sonra zaten vajjina içerisinde eriyor ve ister istemez bı kısmı akıntı olarak dışarı çıkıyor .. ben çişim gelince gitmiştim öyle içimde tutayım gibi bı düşünceye kapilmadim .. fitili vajinaniza koymadan önce tuvalete çıkın bence yeterli olur 😊
gazetecimom Vera09 parmağımla iyice fitili ittirdiğimde akıntı olmadığını fark ettim ama olsa da normal. Sonuçta içinizde ilaç eriyor
iremdan aynı marka mı bilmiyorum ama bana da verdi doktorum. Uyumadan önce yapın ve koyduktan sonra baya itmeniz lazım yoksa geri çıkıyor. Ve kesinlikle kalkmamaya çalışın, tuvalete bile.
Eslem_1 Yatmadan evvel lavaboya gittikten sonra koyuyordum ben eğer koyamam ittiremem derseniz eşinizden destek alın benim de eşim koyardı ittirebildiği kadar ittirsin hemen giriyor zaten..