Ogretmen_Anne_ Bebeğim makat gelişi doktor 40. Haftaya kadar bekliceğini söyledi şuan 36+4üz peki bebeğim o haftadan önce gelmek isterse ne olacak kızlar sonuçta 40 hafta geç bi hafta bilgi almak istiyorum sizden?
Nihal9 Ogretmen_Anne_ ilk hamileliğiniz mi benim ilki öyleydi 40 haftalıkken sezeryan oldum 2 de 37 haftalıkken alıyorlar dediler erken geldi doktoruma da sormadım
Ogretmen_Anne_ hemsiree bebeğim makat gelişi olduğu için doğurduğumu fark etmezsem cünkü çok fazla yalancı sancı yaşıyorum bebeği ters mi doğurmam gerekir bu durumda?
Ogretmen_Anne_ Dark peki belirtileri fark etmezsem nolucak ben en çok ondan korkuyorum çünkü çok sancılanıyorum
Ogretmen_Anne_ nurnur13 sancılanmam çok oluyor doğurduğumu fark etmezsem bebeğimi ters mi doğurmak zorunda kalırım
Dark Ogretmen_Anne_ o sancılar geçmeyecek ve belirli aralıklarla olacak, o yüzden sancı gelince dakika tutun. Ama illaki anlarsınız endişe etmeyin, zaten makat geliş olduğundan kanala en fazla ayakları girer
nurnur13 Ogretmen_Anne_ ters doğamaz zaten, suyun gelecek doğum belirtisi, ayrıca sancılara dayanman zorlaşır nefesini keser ve düzenli gelir 5 dkda bir 2 dakkada 1 gibi
Ogretmen_Anne_ nurnur13 çok heyecanlandım şimdi bebeğim doğamaz mı gerçekten götü falan çıkar diye korktum 🤣
Meshra_15 Ogretmen_Anne_ kız korkma ilk olduğu için endişelerin normal doğurduğunu anlamama gibi bişey olmZ nerde oturuyoj ki hastaneye ulaşım zor mu kanaman olursa suyun gelirse acil gidersin
Nurgul_nurgul Ogretmen_Anne_ benim oğlumda makat gelişti doktor sezeryan dedi ama gün vermemişti 37+5 de sancım başladı suyum geldi hastahaneye gittik benden kan falan aldılar ameliyathane hazırlanıyordu tam sondayı taktılar bebek gelmeye başlayınca hemen çatala alıp normal doğurtmak zorunda kaldılar 🙈
Kaahvelii Nurgul_nurgul Hayalimdeki doğum 😄 İlki sezeryandı ikinciye hayalim bu şekilde Peki özel miydi sizin hastane?
Edalim2511 Ogretmen_Anne_ merhaba bebeğim benimde makat geliş doktorum 38+5 de alırız dedi. Sizin doktorunuz neden 40 a kadar beklemek istiyor ki ?