Selamcanim Kızlar o sol tarafım varya ona yatamıyorum. 😄 Ha yatıyorum bakıyorum yine sağda bulmuşum kendimi. Doktorum da sola yatmaya özen göster demişti. Sağda uyanınca da bebeğim rahatsız olur mu diye düşünüyorum. Bende kendi elimden şaşırdım. 😄
elifuslu1002 Selamcanim sola yatıyorum yatıyorum o sağa dönme hissi yok mu sağa dön perileri geliyor resmen sağda uyuyup kalıyorum zararı yok ama sola yatmanın faydası varmış sanırım da solda benim hep nefesim daralıyor
Stella_0 Selamcanim Doktorumla görüştüğümde “ genellikle gebelikte sağ böbrekte büyüme olduğu ve vücutta yorulma olmaması için özellikle sol tarafa yatmanı öneririm ama sağa da yatsan bir problem olmaz yeter ki dümdüz yatma ” dedi 😊
Gmzbiri Selamcanim ah ah sola yata yata çürüdük😀34+4 ten bildiriyorum gün geçtikçe daha zor oluyo🥵yüz üstü yatmayı seven biri olarak hamilelikte inanılmaz zorlandım. Allah hepimize kolaylık versin🤲🏻👶🏻
Selamcanim elifuslu1002 sol beni çok yoruyor ya tövbe tövbe. Resmen uykuya dalamıyorum solda nefesim daralıyor benimde.
Selamcanim Stella_0 evet kan akışında problem olabiliyormuş sağa yatınca. Bana da söylemişti doktorum bunu. Dümdüz hiç yatamadım zaten ben omurilik kırığından. Hep sağda rahat ettim de işte. Şimdi de sol diyorum Başaramıyorum. 🤣
elifuslu1002 Selamcanim var ya bazen sırt üstü yatınca bir rahatlık geliyor sonra korkuyorum bisey olur diye hemen dönüyorum sjsjsj sırtımı herife yasliyorum o çok iyi oluyor ama 🤣🤣ah sola döndüm sana yazdığımdan beri böylede bebiş resmen uyuma diyor ya hiç bir türlü rahat yok bihtık ya 🤦🤰🤣
Selamcanim elifuslu1002 valla bi Eylül sonu gelse de doğursam artık. Kız isyan da edemiyorum erken gelir falan diye. 😂😂😂
elifuslu1002 Selamcanim valla hic sorma bi yandan erken gelsin diyorum sonra gununde gelsin diyorum allahin konuyu biliyon gubunde gelsin de sakince atlatalim su gunleri amin ya benimki de Eylül son u Ekim başı felan tam gününde gelirse ekim 10
Kubraonurdmr Selamcanim malesef aynı durumdayım sol kalçam çürüdü sanırım 10 dkdan fazla yatamıyorum sağ sol dönüşümlü geçiriyorum mecbur 😅