Asya92 bence bu kadar kendinizi buna bağlamak da doğru değil ne olur beni yanlış anlamayın tabi çabalayın ama tek yaşama sebebi bu olmamalı size de yazık Allah nasip ederse olur ama değilse de vardır bir hayır belki siz şu an sizi anlamadığımı düşüneceksiniz ilk kızıma hamile kalmadan önce eşime şunu sormuştum çocuğumuz olmazsa evlat edinmeye nasıl bakarsın sıcak bakarım çok da güzel olur demişti ve inanın kendimi buna çok hazırlamıştım rabbim bize bir kız evlat verdi ardından biz istemedik ikinciyi bir müddet sonra kızım büyüdükçe deli gibi kardeş istedi ama öyle böyle değil her gün ağlayarak bazen günde üç kez dört kez biz hep hayırlısı neyse o olsun dedik 10 senenin ardından kız kardeşim ve annemin baskısı ile tüp bebek yaptırdık kızım için, kızıma şunu söyledim olursa olur olmazsa burda kardeş konusu kapanacak kızım ne dese beğenirsiniz anne olmazsa evlat edinin ve biz de düşünmeye de başladık ama ciddi bir karar hiç çocuğum olmasa belki bu karar daha kolay alınır ama ortada 10 yaşında bir çocuk var ya onu incitirse ya biz incitirsek Allah korusun neyse rabbim bize 10 senenin ardından ikinci kez nasip etti tüp bebek ile hamd olsun ama o süreçteyken Allah biliyor hep dedim Allah’ım önce hiç olmayanın kucağını doldur biz tattık bunu çok isteyip bu yolda çaba harcayan annelere tattır ve her gün de dua ediyorum ama yine diyorum rabbim hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin tüm kullarına size de en kısa sürede sağ Salim hayırlısı ile versin inşallah