dentin Benim nst de sancılarım çıkıyor, rahim ağzı uzunluğum kısalmış, ultrasona göre 1 cm de açıklığım var. Doktor 1 hafta 10 gün içerisinde doğum beklediğini söyledi. Korkmaya başladım. Sizde durumlar nasıl?
turkeri-canan dentin 36+5 im bugün kontrole gittim 23 ağustos a gün verdi ama psikolojik midir nedir sanki erken gelecek gibi hissediyorum bilmiyorum insallah doktorumun verdigi gune kadar sabredebiliriz
K1a2d3e4r dentin canım bende bugün gittim doktora bebeğin kafası dikişlere inmiş dedi 😒sezeryan olduğum için dikkat etmem gerekiyormuş dedim hocam bu evi kim temizlicek 😁 bugünde halıları falan kaldırıp evi silmiştim eşimde hemen şikayet etti beni doktoruma fırçamızı yedik geldik 🤣🤣🤣 aynı haftayız buarada💐
Meros15 dentin 39 haftalık olduk bizde bugün ve kasılmalarim var ağrı da arada oluyor hastaneye gittik 1 cm açılma var dediler eve gönderdiler evde çekicem agrimi Allah’ın izniyle de sağ salim hayırlısıyla sağlıkla bı avazda alırım kucağıma dualarınızi bekliyorum 😊🙏
Umran__37 dentin ishal belirti mi cidden cunki bende ishalim migdem bulaniyo kasiktan agrilar giriyo bunlar belirti mi
dentin Wonderland kasılmayı bazen hissediyorum genelde ayaktayken geliyor yürüyemeyecek gibi oluyorum
Hilalc Bende 36+3 haftamdayım ve kasık ağrılarım fazla oluyor idrar yollarıda açıldı + karnım çok sertleşiyor sanki çatlayacak gibi oluyorum… Nst girmedim yakın zamanda da 🤔 sezaryen olacağım az kaldı 38e de dayansak az iyi olur
Gulayozden 36+6 dayım salı günü ilk ntsye girdim sancı vs çıkmadı ama yürürken göbeğim düşecek gibi hissediyorum ve bi süredir ishalim pazartesi tekrar ntsye gircem bakalım o zaman sancı gözükecek mi