DemirinAnnesiiii ozlmbl son 17 benimde çok nadirde olsa ara ara kasılmalarım oluyor ama nst de ise herşey gayet iyi çıkıyor bakalım ne zaman gelecek beyefendi 🥰😀
uraz_ve_annesi- ozlmbl son 12 bu gece biraz bel ve kasık ağrım var bakalım her an bekliyorum artık gelsede bir koklasam sarılsam çok heyecanlıyım ve stresliyim 🙄
Hayriyeee0 Ay benim de son 14 gün görünüyor çok heyecanlıyım 😅 çok hareketli maşallah oğlum kaburgamı ve karnımı çok acıtıyor 🥲 kanala girdiği için de batma hissi var aşağıda 🥲 ne çok şeyim var 😅😅
Eylul_batin Son 28 gün kızlar miğdem çok feci yanıyor öneriniz var mı nefes almakta bile zorlanıyorum 🥹
ozlmbl Adamasali_12 normal gözüküyor benmde ayın 22 si ama bakalım :) sağ salim kucağımıza alırğz inşallah
Melisa0002 ozlmbl böbrek ağrım vardı, birde ayağımda çok fazla ödem birikti. Ara bir böbrek ağrısı gelip gidiyor. Son 10 gün ama 5 gün sonra doktora gideceğim, ala biliyorlarsa alsınlar artık🙄
uraz_ve_annesi- Melisa0002 yok ya annemin 3 doğumu var hepsi normal ne nişan ne su hiç görmedim diyor herkeste aynı olmuyor sanırım 😬