nilmur0 Ysmn17 ayrıntılı ult. Kadın zaten cihaz iyi değil deyip ama kıza benziyor dedi emin olmayarak. Zübeyde hanım da
nilmur0 Annekusumm yaaa çok iyiymiş aslında pursaklar buraya uzak galiba ama ya :( Yenimahalle. Şentepedeyim
nilmur0 Annekusumm aradım şimdi yarın çalışmıyormuş doktor hafta içi de ben çalışıyorum :( çok iyiymiş aslında 100 tl
Ayse2306 nilmur0 ben en son çarşamba gittimnırmal muayene için kız dedi ama bu cuma detaylıya gireceğim inşallah netleşir bizim de 🥰
nilmur0 Annekusumm benim de yatar yatmaz erkek dedi 22 haftalık ama yumurtalıklarını gördüm dedi pipi göremedi ama kesin dedi 2 gün sonra detaylıda ki doktor kıza benzetti pipi görünmüyor dedi
Annekusumm nilmur0 degisik bi durum cdden insan hangisine inanacagini sasurir haklisin. Izin alma sansin varsa bi qun duru tipa gt derim ben canm bide oraya baktr
Cnsu2 nilmur0 Kağıthane de özel muayenesi var İsmet Gökçen hem cinsiyeti bilmede hem çok iyi doktordur🙏allianz sigorta da anlaşmalı…çok çok tavsiye
muallimehanimmom5 nilmur0 detaylı ultrason için özel hastane yada özel doktor seçmenizi tavsiye ederim gecen sene ilk gebeliğimde Ali İpek var cukurambarda yeri ona git iştim cok memnun kaldım gecen sene olduğu için Bu sene fiyatlarını bilmiyorum
nilmur0 Bebekkim12 yok lina ya gittim ctesi öğleden sonra tek orası vardı yakın. Kesin kız dedi erkek diyenlere inanma dedi :)