[silindi] Bugün doktor kontrolüm vardı önce rahim kalınlığı 9cm transfer yapılır dedi. Sonra kan testi ver dedi verdim bi hormon eksik çıkmış aynı zamanda progestrn hormonum 102 çıkmış cumartesi bidaha gel dedi. 29 Temmuzda adet oldum bugün 11 Ağustos Günüm 😔
zamaneannesi80 [silindi] progesteron hormonun çok yüksek çıkmış canım transfer iptal olur gibi.. ilaç kullanırsın.. göğsünden sıvı geliyor mu
Ceriko [silindi] merhaba yıllar olmuş ama bu transferiniz olumlu sonuçlanmış mıydı şuan bende benzer bir durum yaşıyorumda
[silindi] Tüp bebek tedavisine 13 Temmuzda başladım 25 Temmuz’da yumurtalarım toplandı 15 adet. Güne 8 embriyomuz kaldı şükür 25 temmuzda yumurta toplandı 29 Temmuzda adet oldum
Pitircikk [silindi] ben dondurulmuş embriyo transferi olduğumda 4 ağustosta adet olmuştum 22 ağustosta transferim olmuştu. Günlere çok takılma bence rahminin en uygun anını bekliyorlar, şimdiden strese girme sonrası zaten stresli oluyor 🤷🏻♀️😊
[silindi] Pitircikk 4 Ağustos da adet oldunuz 22 Ağustosda mı transfermi oldunuz ? Yumurtalarınız ne zaman toplanmıştı ?
[silindi] zamaneannesi80 hadiii yaaa yüksekmi hemşirem aradı az çıkmış dedi 200lerde çıkması gerek seninki 102 dedi göğüsümden sıvı gelmiyor canım
Pitircikk [silindi] ben öncesinde ocak ayında taze transfer olmuştum o da tutmuştu ama bebeğim gelişmedi kürtaj oldum sonra ara verip ağustosta denemiştim o da tuttu çok şükür şimdi oğlum 27 aylık. Sizin de inşaallah hayırlısıyla tutunur bebişiniz çok stresli bir süreç ama sonu güzel bitsin 🤲🏻💕