Kbr06 20. Hafta rutin kontrolde anlamıştı doktorum anlatmıştım hocasının muayenehanesine gittik aynı gün ayrıntılı için akciğer kisti dedi böyle kalırsa ne ala büyürse kötüydü sonuçları kalbi en sola itmiş diğer akciğer gelişmiyor baskıdan kalbin etrafında su toplamaya başladı üniversite hastahanesine devam etme kararı aldık haftada bir gittik aynı zamanda özel üniversite hastahanesine de devam edecektik fakat orası 2 hafta sonraya gün attı bizde devlete bu sırada haftada bir gidiyorduk kist büyümeye devam ediyor karında asit birikmişti sonu kalp yetmezliği olarak da dönelir yada anne karnında hayatını kaybetmeye sağlık bakanlığına ulaştım öyle her hastahanede kabul etmiyor devlette haftasından dolayı oradan başka Bi hastahanede randevu ayarladık dün gittik acilen kistlerin içini iğne ile çekmeleri gerektiğini söylediler bunun riskleri de var erken doğum düşük bebeğim öledebilirmiş ama böyle beklemekte hayatını riske atmamış bizde gereken yapılsın dedik akciğer geliştirici iğne yapıldı dün bugünde hastahaneye yatışım yapılacak iğneyle girdikleri için doğumu tetikler kanama başlayabilir diye ilaçla durdurmaya çalışacaklar bizim için ne olur dua edin çok ihtiyacım var
oznursrm Kbr06 Kübra kardeşim Rabbim bebeğini ve seni korusun.Şagi adıyla şifalar versin inşallah.Cümlesi tüm hamileleri en sonda beni ve bebeklerimizi korusun.👼🏻
Kbr06 Lami_18 amin Allah razı olsun çok sağolun inşallah kimse çekmesin böyle acı böyle endişe çok zormuş başıma gelmeyince bilemedim Allah herkesin yardımcısı olsun hastalara ve bebeklere şifa versin inşallah
eminergunn Rabbim şifa versin bebeklerimizi veren o alırsa da ondan bagışlarsada inş korktuklarınız olmaz
Kbr06 eminergunn amin inşallah o benim en büyük şükrümdü hareketiyle rabbimi hatırlatanım Allahım benim ve bütün bebeklerin şifasını versin
Kbr06 mehtap28 Allah razı olsun öyle endişeliyiz ki bitek bu olsun inşallah sağlıklıca doğar ameliyatına da gerek kalmaz da
KlncA Kbr06 Allah yardımcınız olsun Allah derdinize derman versin bebeğinizi korusun 🙏🏻🙏🏻 sabırlı olmaya çalışın siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi kader inşallah bu günler geçer sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
Kbr06 KlncA çok çok teşekkür ederim amin inşallah keşke fazlasında gelse elimden gerisi takdiri ilahi rabbim size de acı keder göstermesin sağlıklıca alın inşallah bebeğinizi
Esen Kbr06 ayet-el kürsi okudum rabbim ya şafi ismiyle şifa versin insallah allah yardımcınız olsun 😔
Kbr06 Esen Allah razı olsun Allahım size göstermesin hiç bir acı sağlıklıca alın inşallah bebeğinizi kucağınıza
Destina21 Kbr06 allah yardımcınız olsun .. dua edin rabbim geri çevirmez duaları.. dualarımdasiniz ♥️