Gulsum2134 Kızlar ben her gece sütümü içiyorum ama ısıtmadan direk dolaptan çıkarıp içerim o şekilde faydası varmıdır yoksa ısıtmam mı lazım ??
aysecigdem Gulsum2134 bende sıcak sütü sevmiyorum ama hasta oldum ve mecbur kaldım ısıtıp içmeye sana tavsiyem dışarda biraz bekletip öyle iç direk soğuk içme
deletedmom321 Gulsum2134 valla bi zararı var mı araştırayım hemen ben de gece uyanınca beklemeden öyle içerim uğraşamam hiç onla gece gece. Okuyup size yazayım
Yogurtlupilav Gulsum2134 bu da mı zararlıymış yoksa? Et yeme şarbon var, tavuk yeme gdo’lu, dışarda salata yeme toxoplazma var, balık ye ama aman dip balığı olmasın civa oranı yüksek derken bi süt kalmıştı geriye. Bu da mı gol değil 😄
deletedmom321 Gulsum2134 okuduğum kadarıyla bir fark yok istediğin şekilde içebilirsin. Ssdece soğuk içilirse gaz yapabilirmiş
Ssumeyye Gulsum2134 Doktorum bana soğuk sütün gaz yaptığını ısıtarak sevmediğimi soyleyıncede buzdolabından önceden çıkartıp içmemi söylemişti.
cemilev Gulsum2134 Zararı yok canim da gaz yapıyor bende sıcak sut içemem ki soğuğu bile dikip içiyorum şense bir kaç damla sıcak su damlat icine öyle iç canim gaz oluyor ben 31. Haftadayım daha net anladım gaZ yaptığını
EsraEfe Soguk sut gaz yapar azcik isitip iç demişti doktorum. Bide icine azcik bal koyardan gelisime faydası olur demisti. Ama benimki zaten onden gitmeye başladı.onun icin bıraktım