Reside Kizlar 30 haftalik hamileyim iki gundur cips yiyorum…korkuyorumda ama yine yiyom😂zarari cok olurmu? Sizde durumlar nasıl cips tüketiyomusunuz?
1Gunes Reside ay vallahi bende 11 haftalık hamileyim cidden canım o kadar çok istiyor ki inanilma@ korkudan yiyemiyorum ama bisey olur diye
1Gunes Reside ay bide canım hazır şehriyeli tavuk çorbası çekiyor onu da yiyemiyorum ya çok üzülüyorum😪😔
semirra Reside arada bende yiyorum cok yemefikce zarari olmaz sanma cipse gelene kadar oooooo ne hormonlu gidalar var
Reside 1Gunes ilk haftalarda hergun yiyordum bisey olmamisdi sukr sonradan yemedim..simdi yine yiyeyorum😂
2baby1moms 1Gunes ye canının çektiğini bir sakıncası da yok çok fazla yemediğin sürece ben önceki hamileliğimde aşırı cips tükettim şükürler olsun hbişi olmadı bu hamileliğimde midem bulanıyor çipsten canım hiç çekmiyor normalde cips delisiyim
TeoMom Reside Yalan değil tüketiyorum ama ayda 1 yemeye çalışıyorum hatta bu akşam da yiyecektim ama tuttum kendimi 😬
Hallerimvarbenim Reside Benim doktorum abartmadığım sürece serbest bırakıyor herşeyi bende yiyorum arada parça parça bir sıkıntısını görmedim ama abartmıyorum nefsimi köreltiyorum herkesin bünyesi farklı gebelik durumu farklı doktoruna bir danış istersen
Lilya_pn Hiç birşey olmaz ama yağlı olduğu için size kilo aldırır. Ve biliyorsunuzdur sağlıklı değil. Bende çok seviyorum hafta ya da bazen iki haftada bir az miktar tüketiyorum.