Gamzetrkn Kızlar 36. Haftadayım arada karnıma sancı giriyor ve sertleşiyor bebişte çok hareketli canımı çok yakıyor 🫠 sizde durumlar nasıl
Tugce3441 Gamzetrkn adet olcak gibiyim bacağıma kramp giriyor bebek bazen bı toplanıyor bır dönüyor canım çıkıyor artık gerçekten doğurmak istiyorum
Cigdemm1 Gamzetrkn bende 35+1 benim bebeğimde çok hareketli ara sıra adet sancısı gibi bana da oluyor fazla uzun sürmüyor ama kısa sürüyor ve bazen bel ağrısı vuruyor bir noktada başlayıp belime komple yayılıp kayboluyor ilk gebeliğim birde tam anlayamıyorum bu ağrıları 😂😂
Cannsu8 Gamzetrkn 35. Haftaya girdik bebek hareketleri cok yoğun ve sağ tarafımda bazen çok baskı hissediyorum özellikle bu aralar sık olmaya başladı nefes almakta zorlanıyorum
Umran__37 Gamzetrkn bende ayni karnim tas gibi gibi surekli migdem bulaniyo ishalim tekmelerini rahmimde hissediyorm saglam tekmeler atiyor
Gamzetrkn Aynen benimde öyle demekki normal 🙃 içtiğimiz vitaminlerden mi neyden bilmiyorum ama aşırı hareketli 🤦🏼♀️ Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kızlar 🥰