BaharIlaslan Merhaba sevgili anneler 💙 Bu platformda yeri geldi sorularıma cvp buldum yeri geldi fikir isteyen arkadaslara kendimce cvp verdim yeri geldi onlarca doğum hikayesi okuyup kendi hikayemi merak ettim😌 çok şükür Rabbim banada nasip etti bu güzel duyguyu🤱🏼 Up uzun doğum hikayelerini okumayı cok severdim. Bnde uzun bi yazı yaZıcam okumak istemeyen şimdiden vazgecsin 😂 okuyanlara da şimdiden teşkkür ederim 😌 36.haftamız da doğum şeklimiz yavastan şekillendi. Haftamız 36 idi ama 38olatak görünüyoduk. İri bir bebekti. Doktorumuz bebeğimizin kilosu dısında (kordon dolanması suyun azalması gibi) herhangi bi sıkıntı olmadıgından 39a kadar bekleyelim dedi. 27eylül perşembeye günümüzü koyduk. 38+5te oğlum dünyaya gelecekti. Artk iyice ağırlaşmış bnde taşımakta zorluk çekiyodum. 24eylülde son kontrolümüze gittk nst normal suyumuz yeterliydi. Perşembe günü görüşmek üzere sözleştik doktorumuzla. Carsamba gecesi stresten mi heyecandan mı korkudan mı bilemediğim bi duygu vardı içimde. Fazla sakindim. Annemle son kontrollerimizi yaptık. Ev halkı yattı bni uyku tutmadı. Kalktım namaz kıldım kuran okudum dua ettim.. hazırlandık. Esyalarımızı arabaya yerleştirip saat 7bucukta yatışımız yapılıp odamıza yerleştik. Odamı istediğim gbi süsledim. Arkadaslarım geldi onları görünce braz heyecan yaptım. Önlüğümü giydim ameliyat saati 9bucuktu. Beni aldılar. Bütün ailem eşim bana bakıyodu. Tabi bn dayanamadım çeşmeler açıldı. Asansöre kadar eşlik ettiler. Eşim sarıldı öptü. O ana kadar dirayetli olan eşime ‘dua et bize arasımızı alıp gelicem dedim ve onunda gözünden yaşlar aktı. Asansöre bindik el salladım ama içime içime ağlıyorum. Derken ameliyat salonuna aldılar. Cok yabancı gelen ortamda müzik çalıyodu. Ne çalıyodu hatırlamıyorum ama o duygusal anım bianda meraka döndü. Masaya aldılar. Ameliyat ekibi cok ilgiliydi. Doğum bitene kadar bni cok rahatlattılar. Anestezi hekimi geldi neler yapacagından bahsetti. Spinal anesteziyi uyguladı. O ara bn ameliyat personeline fotoğrafcım vardı nerde diye sordum😂 oda hazır bekliyodu. O ara ayaklarımda bi ısınma hissetttim. Doktorum sondamı taktı ve en cok korktugum olan şey canımı hiç yakmadı. Önümde örtü. Dokunmalarını hissettim doğum sırasında ara ara neler yaptıgını söyledi doktorum. Heyecandan kalbim duracak gibiydi. Karnımın bi anda boşalmasıyla bi viyaklama sesi😍 o an zamn durdu Allahıma şükrettim. Kapkara uzun saçlı beyaz tenli topaç gibi oğlumu gördüm. Cenneti yaşadım o an. Yenidoğn doktoru kontrollerini yaptı. Bni de o ara kapatmaya başladılar. Bnse bebeğimden göZümü alamadım. İlk kontrolleri bitti bebek odasına yolladılar. Eşini aldılar karnmda bi baskı yapıp içimi temizlediler. Miğde bulantısı oldu öğürüyodum. Sağ göğsümde bi agrı oldu. Karnımı toparladıkça agrı hissettim. Dayanamıyorum dedim. GöZlermi sıkıca kapadım o ara uyumuşm. Sakinleştiriciydi sanırım verdikleri. Onun etkisiyle rahatladım. Gözlerimi açtıgımda ameliyat ekibi işini bitirmiş doktorum coktan cıkmış beni masadan yatagıma alacaklardı. Kendime gelir gelmez bebeği sordm. Uyandırma odasına getirdiler. Bi 10dkka sonra hasta bakıcı bni odaya çıkardı. Asansörde yine ailem karşıladı bu sefer mutluluk gözyaşları aktı hepsinden ama bn anestezinin etkisinden cok fazla kendimde deildim. Eşimi görünce dahada rahatladım. Odaya geldik. Bebeğimi yanıma getirmediler. Bebek doktoru solumasında braz sıkıntı oldugunu 2 3 saat kadar göZlem altında olacagını söylemiş. Kötü düşünmek istemedim o an. Bana resmlerini videolarını gösterdiler. 11gibi ameliyattan cıktım saat2 oldu bebeğim hala gelmedi. Yanımda olanlar hepsi agız birliği yapmış gibi gözlem altında şuan bekliyorz iyi diyolar Ama bn bişeyler saklıyolar bnden diye düşünüyorum. Eşime msj attım doğru söyle yoğunbakmdamı dedim. Oda hayır sadece gözlem altında braz beklicez istersen bebek odasından video cekeyim dedi. Videoları izledim resmlerine baktım. Oturdum ağladım. Moral vermeye çalıştılar. Saat 4bucuk oldu annemler bebeğimi odaya getirdiler çok şükür bnim güçlü oğlumun soluması normale dönmüş. nasıl mutluyum nasıl heyecanlı😍 kokladım sarıldım öptüm bu seferde mutluluktan ağladım🙈 hemen göğsümü açtım. Şükür ki azda olsa sütüm vardı. Hemen emzirdim. Emme refleksi cok iyi dedi hemşire. Bni yürüttüler. İlk kalkmada ne başım döndü ne de canım yandı. Odada ilk turu attıktan sonra kendi kendime yürüyebildim. Bebeğimi kucagıma alır aşöaz zaten ne agrım kaldı ne sızım. Kanamam az. Göbeğim bianda gitti sanki. Zaten hamileliğim boyunca sadece 5kilo aldım. Bebeğim 4kilo 51 cm doğdu. 2saatte bir emziriyorum. Koridorda yürüyorum. Daha gazımı çıkaramadım ama onuda halledicem Allahın izniyle. şuan Arasım annemin kucagında brazdan emziricem. Kızlar öyle güzel bi duygu ki bn hamileliğim boyunca hep bugunun hayaliyle yaşadım. Çok şükür şimdi meleğime kavuştm💙 neler yaşadım neler hissettim sizinde gözünüzde canlansın istedim. Biz cok iyiyiz. Daha da iyi olucaz. Rabbim bu yolda olan kimseyi yolda bırakmasın isteyen herkese tattırsın😍😍😍
Uykucusirine BaharIlaslan Aminnn inşallah kuzum. Gözünüz aydin olsun. Rabbim anali, babali buyumeyi ve büyütmeyi nasip etsin 🤗🤗🤗
Anneyim6 Amin inşallah çok güzel bir doğum hikayesi ve anısı olmuş sizin için Rabbim size bağışlasın Salih evlatlardan eylesin inşallah darısı bize 💕💐