Yesimalmila Aylinaylinn aynıyız senle haftamız da aynı. bende 10 kilo aldim. bu gidişle almaya devem edicem gibi
Asiyeomur Aylinaylinn canım bende kalkıp sabaha karşı yiyorum ama meyveden yana kullanıyorum tercihimi
Kadze Aylinaylinn valla arkadssıma doktoru geve acıkınca bekleme ye kilo alcak bebek son haftalarda bebek acıkıyo aslnda demiş doguralım da sağ salim veririz illa aclık grevine gireriz yasasın yemek yemeeeek💃💃
Aylinaylinn Kadze aa oyle mi bunu ogrendigim iyi oldu sagolun soylediginiz icin yiyeyim ben de o halde
Fatimaylmz Kuru meyve kuru yemiş tarzı şeyler ye canım ben hep öyle yaptım hemen doyuruyor zaten süt te icebilirsin ama pişman olma aç kalmak iyi degil
Esracim Aylinaylinn valla ilk Alanlar pişman oluyordum ama napim aç durunca da yatamıyorum. Abartmadan yiyorum tost felan
Emineymen Aylinaylinn çok iyi anlıyorum ama yemeyin o kilolar verilmiyor 🙈 8 ay oldu Doğum yapalı 5 kilo kaldı hala gitmiyor doktorum hep derdi alma sana kalıcak diye dinlemediğime pişmanım 😌 13 kilo almıştım
kymkkymk2106 Aylinaylinn ayyy ben cnm valla öyle bi açlıkla uyanıorm ki midem aşırı bulanıo açlıktan tabiki iyip yatıorm bnde haftalığm 16 kilo aldm ama napaym zatn uyutmaz o açlık mide bulantısı😀
TugbaKnalada Beni de tatlı vey meyve krizi tutuyor 10 kilo aldım 37 haftadayım :) şekerim düşükmüş ondanmış. Hele halley hoşuma çok gidiyor 😄
caglademir Aylinaylinn Ahhh ahhh ben daha 27deyim, 9 kilo aldim frene bas dedi doktor bugun😳 Deniyorum ama su ara acaip istahim acik, yogurt yicem birazdan napiyim kesmez ama😣