Hifaberra Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor son haftalar nst de sancı çıkıyor mu ? Bebeklerin kiloları nasıl? Bizim bugün 36+4 oldu çok şükür 🤲
Karelinannesi Hifaberra 37+3 🙋🏻♀️ Nst de sancı çıkmıyor henüz bebek kanala inmiş yerleşmiş ara sıra kasılmam oluyor bide aşırı yorulursam adet sancısı gibi sancım oluyor geçiyor bakalım ne zaman gelecek. 🙏🏻🥰
Elisarli Nst ilk kez bugün bağlandım 33.teyim benim sık sık sancılarım oluyor ama nst de çıkmadı yalancı sancılarmış meğer rahim ağzı uzunluğum 42,5 tan 30 a düşmüş . Bebişte 47 cm 2400 kilosu ☺️
Cerenkarakus48 37+4 haftayım haftaya çarşamba doğumum var. Çok heyecanlıyım Allahım herşeyi güzel eyler inşallah 🙏🏻
Hifaberra Benim 36 da kilosu 2600 doktorum küçük bir bebek dedi. Kızlarım 3550 ve 3700 doğmuştu. Oğluma pek bakamadım galiba son üç haftam yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum
Cerenkarakus48 Hifaberra evet ilk doğumum çok heyecanlıyım. Allahım sağ Salim kucağıma alırım inşallah 🙏🏻 ilk doğumum ya başıma Ne gelecek bilmiyorum onun verdiği bir korku da var 🫣🥰