MemmedovaLeyla Hamileliyin 1. haftasındayım test yaptım 2 cizgi düştü şimdi yapıyorum 1 cizgi düşüyor. Yardımcı olurmusunuzzz :( bulantılar, baş dönmeler, ağrılar var şüpe etdim test yapdtım
ElifTol MemmedovaLeyla hamileligin birinci haftası diye bişey yoktur. Yani şöyle yoktur ovulasyon döneminden sonra döllenme yaklaşık olarak ⅘ gün sürebiliyor. Çok çok erken test yapmışsınız. Kan verseniz şu durumda hamile iseniz bile beta 50/100 arası bişey çıkacaktır ki evde yapılan kapsül testler asla bu dönemde doğru sonuç vermez. Minimum ⅞ gün daha beklemesiniz. Ve evde yapılan testlerde ilk beş dakikanin sonucu esas alınır. Sonrasında testte deformasyon oluşur ve doğru sonuç vermez 💕💕
Meros51 MemmedovaLeyla testlerin üzerindeki talimatı okuyor musunuz? 5 dakika sonra çıkan sonuçlar hatalıdır yazıyor üzerinde. testi 2 3 saat tutup bakmak yanlıştır okumak çok önemli gerçekten. Mide bulantınız için doktora görünün
180720 MemmedovaLeyla hamileliğin birinci haftasında siz çift çizgi görmezsiniz adetiniz 1 hafta gecikmiştir yani siz toplamda 5 haftalık hamile olmuş olursunuz beta hcg ölçtürmediniz mi ?
MemmedovaLeyla 180720 adete tam 11gün var. Kaç gündür hamileliyin belirtileri var test yaptım 2 cizgi düştü bu gün yaptığımda 1
MemmedovaLeyla 180720 3test yaptım ikisinde 1kaç saat sonra çift cizgi oldu. 2gün öncə yaptım bunları. Bu gün yaptığımda ama 1cizgi var. 1ci haftasında kanda yalnış cevap çıka biliyormuş
Yaseminsyn MemmedovaLeyla önemli olan çizginin hemen çift olması bir kaç saat sonra zaten çift oluyor böyle net olduğunu anlayamazsınız adetiniz geçtikten 2-3 gün sonra hem test hemde kan testi yaptırın bence
minnos6 MemmedovaLeyla kanda cikmayan gebelik kaset testte hic cikmaz ayrica 1 haftalık gebelik mümkün degil cift cizgi olmaz cok şaşırtıcı bir durum
180720 MemmedovaLeyla bence bi adet gününüzü bekleyin böyle de çok doğru bi cevap alamazsınız testlerden daha çok varmış çünkü
MemmedovaLeyla Yaseminsyn ama sonra yaptığım testlerde kalmasına rağmen 1cizgi. Sadece o üçünde 2cizgi
Sltnemir ElifTol yumurtlamadan 1 hafta sonrasına diyor heralde 1. Hafta diye sonuçta 1. Hafta adet haftası yani
ElifTol Sltnemir reglisine 11 gün varsa ovulasyondan 1 hafta geçmiş oluyor. Yani cinsel ilişkiden bir hafta sonrasından bahsediyor bence ☺️