BBuseY Canısı iki gün önce post açmıştım ama yine yazayım Özelde yaptırdık biz ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yapıldı ve 1 tüp kan verdik sonuç 1 haftaya kadar çıkacak. 315 TL ödedik. Muayene ücreti de 250 TL ödedik .
Rumeysa_dnk BBuseY bende yarın muayene gidicem birde gün alıcamda hayırlısıyla inşallah güzel gelir sonuçlar teşekkür ederim 😊
BBuseY Rumeysa_dnk bizim ense kalınlığı ve burun ölçüsü güzel sıkıntı yok dedi . Onu orda söylüyor zaten. Birde haftasıyla uyumlu mu ona bakmıştı 🤗 inş sizinde güzel geçer Küçük bir not: aç karnına muayene olursanız aç karnına kan vermeniz gerekli . Eğer tok muayene olursanız tok karnına kan vermeniz gerekliymiş. Hemşire öyle söyledi bize . Biz aç vermiştik
BBuseY Rumeysa_dnk cinsiyet için daha çok erken dedi küçük bişey gördü erkek gibi ama emin olmak için bir kaç hafta beklemek lazım dedi ☺️
Rumeysa_dnk BBuseY ben şimdi sonuca baktım e nabızdan 0-0 olarak gözüküyor değer normal yazıyor ikili taramada çıktımı sonuç çıkmadımı anlıyamadım yarın gidicem doktora
Rumeysa_dnk BBuseY bugün oldum bende bacak arasında birşey göremedim dedi banada ama erken dedi oda bakalım nasipse sağlıkla gelsinler