Missfussyy 25 haftalık hamileyim. Bir haftadır topuklarım ağrıyor ayaklarımın altları yanıyor. Benim gibi olan var mı ? Sebebi ne olabilir, ne yapabilirim 😣🙏🏻
Melegimin_annesi Missfussyy 30+3 haftalığım bunalıyorum evde içim darlanıyo gece yatıyorsam sürekli uyanıyorum ya terliyorum yada ayaklarımın altı yanıyo bacaklarım ağrıyo bugün gittim hastaneye randevum vardı doktorum normal dedi daha neler yapcak sana bebiş dedi alışman lazım doğuma kadar dedi bi kaç ilaç yazdı bunlar rahatlatır dedi
gkbyza Missfussyy ben de 28 deyim inanılmaz bi ağrı var sol topuğumda dayanamıyorum valla basamıyorum üstüne
emirtosveannesi Missfussyy 20 haftalığım bende hiçbir iş yapmamama rağmen sabah uyandığımda ve aksamları ayaklarımın altı aciyor ve ağrıyor üstüne basamıyorum bende merak ediyorum ne yapmam gerekiyor
Missfussyy Melegimin_annesi mide bulantısı mide yanması migren vs her şey mevcut 5 aydır çorba yemiyorum (:
Melegimin_annesi Missfussyy mide bulantım hamile kaldığım zamandan beri vardı 5 ayda azaldı her sabah yesemde yemesemde midem bulanıyodu kokuları garip geliyodu yemeklerin şimdi ise 7 aylık olduk mide yanmam var
Pinarpek Şişlik de varsa ondan acıyodur. Benimde şiş ondan acıyor farkettim de. Altı da üstü de acıyor😞
Missfussyy Melegimin_annesi evet şu an benimde mide bulantım pek yok ama midem çok kötü yanıyor doktor bana şurup verdi