Hamaratpanda Vicibici yaa ne kadar güzel ilerde çocuklarına, torunlarına göstereceğin güzel bir anı olmuş 😍
Ziynet4459 Hamaratpanda o zaman bişey demedi hatta yedi ama 1.5 sene oldu ne zaman tavuk yapsam aklına geliyor valla😂😂
Birgul Hamaratpanda fırında soslu tavuk pilav ve Mercimek çorbası yapmıştım😀😀 baya 3-5 kişilik bi pilav olmuştu 🥳😀
JaleElvin Hamaratpanda aynen 😂1 yillik evliyim evli oldugumu anlamakta gucluk cekiyorum😂😂hani ben evlenmiycektim😂
Hatihati Aysinnn ne güzel eşler var ya benim eşim her yemekte master shef gibi a dan Z ye acımasızca eleştiriyor.Ailesi de öyle bana geldikleri zaman yemeğim için puanlama falan yapıyorlar.
Hamaratpanda Dedimolabilir Allah yardımcımız olsun canım ev geçindirme uğruna çalışıp didiniyoruz hepimiz
iremsknn Hamaratpanda zor demiyim, ama uğraştırıcı bi de ben lazanya hamurumu kendim hazırlanıştım hiç gerek yok markettekiler çok iyi direkt hamurunu hazır al yap 👍🏼
Hamaratpanda Mslm en sevdiğim yemeklerden ama başkası yapınca bayılırım kendi yaptığım karnı yarığı beğenemem bir türlü
Mslm Hamaratpanda ya bende türkiyede hep yaparım çok güzel olurdu şimdi yurt dışındayım yapıyorum yapıyorum asla annemin evinde yaptığım gibi olmuyor her şeyin tadı eksik
Tgbakc Hamaratpanda düğn gecesi eve geldik saolsnlar bizmkler bizi unutup eve hiç yemk bırakmamışlar bizde yumrta çaktık yedk :) evde pişen ilk şey yumurtaydı