Amazon Asasasas 😄😄 kendimi oldugumdan daha kötü gösterdim hep eşime evlenince adam her hareketimde yaaa sen ne harikaymışsın falan moduna girmişti 😄
Gulayse0 Hamaratpanda hiç unutmam karnıyarık yapmıştım ama içini kıymalı yerine pirinçli kıymalı yapmışım dolma içiyle karışmış 🙄yiyememistik çöp oldu😂
Asasasas Amazon harika bir vizyon yaa 😍😍 peki ne kadar süre sevgiliydiniz, çok uzun süreyse çakmadı mı hiç 😂😅
Amazon Asasasas Tanıştık 8 ay sonra nişanlandık nisandan 10 ay sonra da evlendik. Biz metroda tanıştık ben bindikten 8 durak sonra eşim biniyordu her gün öyle selamlaşıyorduk. Bi gün metro çok sıkışık durumdaydı birden yerin altına girince ben havasız kaldık gibi hissettim tansiyonum düştü bayılmışım gözümü açtığımda kucağında bana su içiriyordu ertesi gün de güllerle ve tektasla bindi bütün o kalabalık metronun içinde evlenme teklif etti rezaletti benim için çünkü çok utangaç biriyim 😄😄😄😄 ayıp olmasın diye evet dedim sonradan tanıdıkça sevdim ben de ama aceleci davrandık hemen evlendik
Asasasas Amazon yaa çok iyiii 😂😂😍😍 hem komik hem romantik bir tanışma olmuş.. 😅🥰 pişman mısınız peki aceleci olduğunuzu düşünseniz de?
Amazon Asasasas Bu ara eşime kırgın olduğum için şu an pişmanım ama öncesinde iyi ki diyordum bakalım lohusalık geçince yine iyiki olacak mı 😄
Asasasas Amazon olur olur inşallah 🥰🤲🏼 Allah yardımcınız olsun bu süreçte her şey fazla gelebilir insana.. inşallah düzelir her şey en kısa zamanda 🤲🏼🌸
sevgiiarab Hamaratpanda biz ilk gün pizza yemiştik evde yiyecek bir şey yoktu ikinci gün eşim fırında tavuk patates yapmıştı sonra ben taze fasulye yaptım 😂
DayFg Hamaratpanda mercimek çorbası, tavuk sote, pilav, salata ve tatlı yapmıştım ne tatlisiydi hatırlamıyorum 😊
hzl040823 Bende mercimek çorbası,köri soslu tavuk ve makarna yapmıştım 😁 ben de hiç bi şeyi bilmiyorum diyenlerdenim herkes elimin lezzetine şok oldu eşim bile sen aşçı olmalıydın diyor🤣🙈