Hamaratpanda Evettt kızlar iyi geceler. 🙂 yeni gelinken ilk hangi yemeği yaptınız? Ben yaprak sarması yapmıştım. Ama yaprağı ters tarafından sarmışım. 😅 eşim farketmiş yerken ama ben üzülmeyim hevesim kırılmasın diye birkaç gün sonra söyledi. 😂
Aysinnn Hamaratpanda bende karalahana sarması yapmıştım pişmemişti eşim de beni kırmamak için çok güzel olmuş deyip yemişti garibim :)
Hamaratpanda suscarparimm yaaa 😂😂 okadar mı yemekle Aran yoktu ? hala bi güven problemi var mı yoksa artık yemekler senden mi?😅
Hamaratpanda Aysinnn evlendik aradan altı yedi ay geçti. Eşim yeni nişanlı kuzenine akıl verirken. Yengen de yeni evliyken yemekler tam güzel yapamıyordu ben de hevesi kırılmasın diye güzel olmuş eline sağlık diyordum dedi ben şookkk 🤣
Hatihati Aysinnn ne güzel eşler var ya benim eşim her yemekte master shef gibi a dan Z ye acımasızca eleştiriyor.Ailesi de öyle bana geldikleri zaman yemeğim için puanlama falan yapıyorlar.
Amazon Hamaratpanda İlk kendi yaptığım yemek kıymalı bezelye. Eşim bayilmisti çünkü ben ona hiç yemek yapmayı bilmiyorum demiştim halbuki yufka açmasından içli koftesine kadar her şeyi yapabiliyordum surpriz oldu ona da 😄
suscarparimm Hamaratpanda Yo yemekle aram vardır ama yok demedim keşke hep yapsa hiç yok demem 😂 ama ilk geceye özeldi bence 😂
Mrv135 Hamaratpanda Balayinin ikinci yarısında apart tarzı bir yerde kalmıştık daha gitmeden bir gün önce eşim taze fasulye yapar mısın canım çok istiyor demişti gittiğimiz gün taze fasulye, pilav ve salata yapmıştım.
suscarparimm Hamaratpanda Tahsilatı misliyle alacağı için yok aşkoş haftada 3 bünye kaldırmaz benim 😀
Vera09 Hamaratpanda mercimek çorbası, fırında ptates tavuk ve pilav yapmştm yanında yoğurt. İlk yemeğimz buydu üç yıl olacak nerdeyse😍