Aslında birazda komik😊 08/08 bizim evlilik yıl dönümümüzdü. O gün bekliyordum aslında ama gelmedi. 9 Ağustos gecesi ansızın karnıma ağrı girmeye başladı saat 2 suları. Bende sabah kayısı yemiştim dedim herhalde o yaptı. Birkaç kere tuvalete gittim. Rahatladım ha dedim hakikaten kayısı. Sonra tekrar yattım baktım hala geçmiyor. Kasılma sayar indirdim, bi baktım ambulans resmi çıktı hastaneye gidin diyor. Bende hala kayısı diyorum inatla 5:30 kadar falan bekledim. Çünkü midem de bulanmaya başladı, dedim kesin üşüttüm. Doğum belirtisinde mide bulantısı yok bence 😅
Sonra kusunca eşim uyandı, hadi dedi gidiyoruz. Gittik, doktor dedi ilk bebeğin mi? Evet dedim. Açıklığıma baktı 5 cm. İlk çocuğa göre ve 3 saatlik sancıya efsane dedi. Dedim ne kadar kaldı peki? 6-7 saate 10 cm e ulaşır dedi. 3 saate tekrar kontrole geldi. Tabi şiddetlendi bende ağrılar. Baktı 8-9 santim. Epidural takın olmuyor dedim. Dediki en fazla bu kadar ağrı çekeceksin dayanamaz mıskn? Öyle deyince tamam dedim ki çok geçmedi 10 cm oldu. Bence en zor kısmı ıkınma evresiydi 1 saat ıkındım ama anca cevizden biraz büyük olcak şekilde kafası göZüktü. Ama enerjim bitti, çocuğun kafası büyükmüş. Kesi attılar. Ve saniyeler içerisinde kucağıma geldi. Şuan sadece dikiş ağrım var, geri kalan doğum sancılarının hiçbiri gözümde yok. Hatta öyle güzel bir oğlum oldu ki ikinci neden olmasın diyorum. Lohusa kafasıyla size burdan aaannaayyımmm ben aannaaağğğ demek istiyorum. Doğumu bekleyen herkese Rabbim kolayca doğum nasip etsin. Benim hepsi toplamda ilk çocuk olmasına rağmen 7-8 saatte bitti. Darısı sizlere 😍