Eleonora Ultrasona göre 16+2 sata göre 17+2yim. Bebegimin haraketlerini hissetmiyorum hiç🥺 ne zaman hissederim? Ilk gebeligim
Seri2145 Eleonora 22 . Haftafayız bizde öyle çok fazla hareketlenme yok sadece arada kalp atışı gibi atışşar hissediyorum
Annesininportakali53 Eleonora ben tam 20 de hissettim diyebilirim hemde öyle böyle değil şimdi 24 um yerinde durmuyor hiç uyanıyorum gece bazen hissediyorum o yüzden telaş yapma hissedersin kuzum
Eleonora aylinpalaa ilk haraketini nasil hissettiniz yani nasil anladiniz bebeginizin hareketi oldugunu?🥰
Seyma0323 21de hafif damar atar gibi hissettim şu an 22+2 hala çook hafif ara sıra damar atar gibi hissediyorum yani tekme tokat yok 😁🤭 Biraz daha sabır et canim
aylinpalaa Eleonora sanki baloncuk patlıyor gibiydi bi de karnımda bi şey kayıyor gibiydi bi günde 2-3 kez olunca bebek olduğunu anladım🥹
duuyqquu İlk hamileliğim 19+4 de gerçek anlamıyla hissettim. Öncekiler pek ayırt edemiyordum. Şimdi 28+6 yız bir vuruyor karnım yer değiştiriyor sanki 😃 asıl hareketler bunlarmış 🙈
duuyqquu Eleonora hissedersiniz hiç merak etmeyin 🙈 sonra hareketler gece gece sizi uyutmayacak 😃 ben uyanıp gülümsüyorum hadi uyu diyorummm kızıma 😆
Ebru-EY Eleonora ben şuan 22 haftalık hamileyim ve daha yeni yeni hissetmeye başladım. Oda yani pıt pıt küçük küçük vuruşlar. Arada sırada oluyor bide. Doktor 24-25 olunca net bir şekilde hissedersin dedi. Bakalım 😂 benimde ilk gebeliğim