angela4 Yarın doktor nst testi yapacak ne kadar sürüyor benim bebeğim ne zaman gitsek uyuyor öylede bakılır mı yaptıranlar bilgi verebilir mi acaba🌸
Kardelencimen angela4 hareketleri nasıl sizin bebeğinizin genelde hareketli olmasini istiyor doktor o yuzden tatlı yiyin diyorlar ☺️
angela4 aylinpalaa Doktora sordum uyuması sıkıntı mı diye değil dedi ama uyuyor hep diye korkuyorum 😔
angela4 asraca Ben 32.haftada gelirsiniz bakarız demiştide yarın gideceğim de merak ettim öncesinden nasıl yapılıyor diye🥰
sedamhc angela4 hayır canım uzanıyorsun, 2 cihaz koyuyorlar karnına biri kalp atışı için biri de sancı ölçmek için yaklasık 20 dk sürüyor en uzun.. tatlı bir şeyler ye girmeden önce karnında tok olsun
Kardelencimen angela4 yok 20 25 dk sürüyor sanırım beni 29. Haftada almişti çok kısa 5 dk kadar ama 32. Haftadan sonra daha uzun bakacak🙏
asraca angela4 karnınıza bi dinleme cihaz ucları elinize de hareket ettikce bastıgınız bi buton var 15 rk felan kalp atışı dinleyerek yatıyorsunuz çok güzel
angela4 Kardelencimen Benim bebeğim ne zaman gitsek uyuyor hatta ben 2 hafta önce gittim çikolata dondurma yedim 11 de randevum vardı hep 11 de alıyorum uyuyor bu sefer 14.00 olarak aldım umarım uyumuyordur sizce uyuması kötü biseymi
Kardelencimen angela4 yani nst de hareketli olmalarını istiyor doktor siz rutininiz nasıl günün hangi saatleri hareketli o saatlerde almanizi tavsiye ederim yoksa dediğiniz gibi bazen tatlı birşey yesenizde canları isterse kıpırdıyor bebetolar😂
angela4 Kardelencimen kontrol sırasında uyuyordu nstde uyandı hareketlendi elleriyle hep yüzünü saklıyor bir türlü hareketli hallerine denk gelemedik dondurma çikolata şekerde yedim ama değişen birsey olmadı🙈🙈🙈