Nesooo27 Bade0022 bugün rüyamda cinsiyetini öğreniyordum erkekti 😌 rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin kızımda yok oğlum da hiç farketmez 🤲 ❣️
Bade0022 Nesooo27 doktorlarda aslında tahmin eder ama iş etiği gereği söylemezler tabi bunlar kesin bilgiler değil ama ne olursa olsun sağlıklı olsunlar 🙏🏻
NisaNuru Bade0022 Yaa gercekten mi ins kalbimden gonlumden geçen rabbim sağlıkla ins nasip eder 🤲 24 aylık bir kızım var. 12 haftalık hamileyim rabbim bu evladımı da sağlıkla nasip eder 🤲 teşekkür ederim canım 🥰
bfa41  @4mevsim_1anne @Bade0022 Zey-neppp /)))) Benimkine de bakar mısınız
Zeyrista Zey-neppp tebrik ederim gerçekten herkes kız gibi dedi doğru bildiniz bir oğlum olacakmış 💙💙💙
yasminnnnnnn edaa1402 sol tarafta üç çizgi oqln yer varya😂 oraya tıkla resim yükle var oradan yükleyip altta kopyala var sonra buraya yapıştır canim
DogaMom Bebeğin cinsiyeti 12. Haftada oluşuyor nasıl bu kadar emin kız veya erkek diyebiliyorsunuz anlamıyorum 😊
Faness DogaMom bebeğin cinsiyeti anne rahmine düşerken oluşuyor.Çoğu doktorda anlıyor ama söylemek yasak hele yurt dışında 16 18 haftalarda söylüyorlar oda belki.Çünkü istediği cinsiyet olmazsa bebeği düşürmeye çalıştıkları için
Kubra1806 4mevsim_1anne ya içimde de hep böyle bi his var yanı erkek diye hissediyorum bende ama tabıkı saglıklı olsun kız erkek fark etmez
Nesooo27 4mevsim_1anne merhabalar benim bebeğim ile ilgili de tahminde bulunabilir misiniz 🥰🫶🏻 https://imgyukle.com/i/nRnCnq