Minnakmomo Elestirmeyin 2 oglum var sadece merak istee saglikli olmasi yeterliii ![](😇![] ama ulturason reesmini nasil yukleyecegim bilmiyorum
MihrimahVeAnnesiii Minnakmomo Arama yerinin üstünde resim yükle var ona tıklayın resmi yükleyip urlyi buraya yapıştırın. Cinsiyet tahmininden anlamam zaten çok minik sağlıkla gelsin inşallah 😊
Deletedmom_2 MihrimahVeAnnesiii kizinizin adi cidden mihrimah mi ve muhtesem yuzyil fani misiniz? Sizinle arkadas olabilir miyim🤣🤣🤣
girl_boy_annesi Minnakmomo bence kız canım 🥰 benim rabbim nasip ederse oğlum olacak 8+4 her yeri belliydi istersen resim atayım kıyasla
Meho O değil de 6 haftalık iken kesenin şekline bakıyarak tahmin ediliyor yuvar ise kese kız oluyor genelde
Minnakmomo Meho zeynoo diye bi bayan vardi bu haftalarda bakip tahminde bulunuyodu ama bakalim benimkini gorecek mi
girl_boy_annesi Hasretsimsek1 benim birde kızım var 9 haftalıkken bu kadar belli değildi ben bu yüzden bu bebeğimin erkek olduğunu anlamıştım 🤭
Bahar0101 Ahoeskibayramlar bende erkek çocuğu kendini daha çok belirgin eder diye biliyorum ama ilk gebeliğim yanlsi biliyor olabilirim
Hasretsimsek1 girl_boy_annesi ben de 6 hafta 4 günlüğüm inşallah gittiğimde bakarım ultrasonda yurtdisindayim vermiyorlar pek