Aysinnn Arkadaşımla caddede salına salına yürürken köpek b.kuna basmıştım caddedeki bütün oğlanlar bana gülmüştü :( bi de o ayakkabılarla kendimi mağazaya atmıştım mağazada çalışan kızın bana bakışlarını hala unutamıyorum 🤦🏻♀️
minisinannesiiii suscarparimm ahaha geçirememistim düğün günü adet oldum ertesi günü balayina gittik 😀😀😀😀 heralde onun stresiydi
minisinannesiiii suscarparimm oda biseymi eşimle çarşıya gittik hava asiri soğuk yağmur yağmış beni bir karın ağrısı tuttu isal olmuşum yolda hızlıca yürüyorm eve gitmek için buda tutup evlenme teklifi etmesin mi agzina tükürdüğüm yüzüğü bi çıkardı yoldun ortasında benimle evlenirmisin dedi evet evet hadi yürü demiştim 😀
sunandfun7 suscarparimm ha bi de şey oldu yurtta kaldıgım sene yurtta kantinci abinin adı Şahin di ben de Şahin abi tost alabilir miyim dedikten sonra yanımdaki arkadaslarıma Şahin Kaaaaa dedim kızlar da güldüler nerden duydugum hakkında da bir fikrim yok adam dondu kaldı sonra öğrendim ki Şahin K p.rn. yıldızıymış sanırım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Adama rezil oldum ve birdaha kantinden bişey almaya hiç inmedim hep kızlara aldırdım 🤣🤣🤣🤣
Mavidunyamm sunandfun7 sen yazana kadar ben onu şarkıcı sanıyordum 🤣🤣 googleye baktım harbiden erotik film oyuncusu ve yönetmeni diyo ve adamın tipi🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kayraa42 suscarparimm valla güleceksiniz kesin hatta ohaa bile diyeniniz olacak ama bu postu görüpte söylemesem olmazdı… Şeyy ııı benn kayınvaldem kayınperim görümceler im eniştelerin yanında aynı gün kaç kez gaz kaçırdımda… Ama vallahi bilerek yapmamıştım..tutamadım resmen… Bir haftalık evliydim.. 😒😅
sunandfun7 suscarparimm ay ne. Biliyim rapci miymiş kızlar bana prn. Yıldızı o salak mısııın ne dediiin dediler ben şok yerin dibine girdim umarım rapcidir 😂😂😂
Kayraa42 suscarparimm ayy o anki şokla ben ne yaptığımı bilemedim ki sıyrılsam kız 😃 Bi ara başka odaya geçtim içerde kahkaha kopuyor Du valla…en kötüsü ne biliyomusun? Yıllarca kendi aralarında bana gönderme yapıp yüzüme vurdular eşimin yanında… Kendi ailemin yanında o yaşa kadar Bi kez bile çıkarmayan hatta yaa nasıl kaçırıyorlar hayrett diyen ben tuttum eşimin ailesinin yanında arka arkaya gaz çıkardım ayy töbe yarabbim 😅😅
suscarparimm Mavidunyamm Bende öyle sanıyodum biliyormusun utandım kendimden demekki her boku bilmiyormuşum 😂
SemaKaraca suscarparimm hamileyken resimlere bakarken gülmekten tutamayıp kaynının yanında sesli gaz çıkaran halam geldi aklıma bence bidaha düşün :)