Oguzhanberraselina Arkadaslar bebeğim 37 günlük dün bikere kakasini yapti bugün hiç yapmadi araştırdım mamasina 1 cay kaşığı zeytinyağı koyarsak rahat yapıyormuş siz denedinizmi?
Deletedmom_7156 Oguzhanberraselina anne sütü alan bebekte 10 gün normal mama alan bebekte 3 gün demişti doktor
Eslem_1 Deletedmom_7156 ikisini de alanlar Peki? Oguzhanberraselina bizde 37 günlüğüz doktorum ilk 3 ay 10 güne kadar yapmaması normal demişti..anne sütüyle beslenen bebekler geç dışkılama yapıyormuş zaten sanırım
Deletedmom_7156 Oguzhanberraselina onu bilmiyorum ama bebeklerde normal telaş yapma eminimki yapar bi günden bişey olmaz gazını çıkar karnina masaj yap saat yönünde ve ayaklarinin altina ileri geri yap bacaklarini iyi gelir yapar benim bebeğim zorlandinda öyle yapıyorum ve ılık duş
Oguzhanberraselina Eslem_1 teşekkür ederim canim sizin bebisle nasil geciyor kiz mi erkek mi ayni gunler 😍
Eslem_1 Oguzhanberraselina evet 4 Temmuz benim doğum yaptığım gün..1 gün kaka yapmaması problem oluşturmaz 3 gündür kaka yapmıyor mesela ben mesele etmedim elbet yapar bir gün 😅iyi gidiyor şimdilik elhamdulillah