9 ağustos sabahı saat 6.30da yatışım yapıldı planlı sezaryandı çünkü daha önceki doğumlarda peşpeşe sezaryandı bu sebeple 38+6 da sezaryan olduk gelelim olumsuzluklara ben 2. Sezaryanda atoni kanaması geçirmiştim bu yüzden hep ölüm korkum vardı korktuğum gibi olmadı ameliyatıma 2 doktor girdi şimdi baştan sona anlatıcam
Öncelikle 6.30da yatış yapıldı 9.45de ameliyata alındım o süre zarfında nst takibim yapıldı neyse 9.45de dediğim gibi geldiler beni aldılar götürüyorlar beni aldı panik ama öyle çok değil kendimi dizginleyebildim ameliyathaneye girişim yapıldı oturttular masaya o sırada kalp cihazıdır tansiyon aletidir falan takıldı hep ( sondam odada takıldı ve bu sefer dehşet şekilde acıdı kendimi kastım çünkü kadın sokamadı kasma geri çıkıyor dedi aklınızda bulunsun kasmayın kendinizi) neyse anestezi doktorum geldi kombine yapalım spinal+epidüral dedi ben kesinlikle epidüral istemediğimi söyledim çünkü girişinde acıdan korkuyordum neyse doktor olası bi durumda genele çevirmemiz açısından daha iyi dedi ikna etti dediğim gibi atoni öyküm vardı bu yüzden ilk olarak spnali vurdu sonradan epidürali sinek ısırığı gibiydii sadece o tel mi deniliyor neyse onu sokarken derine ittirdi biraz o acı verdi çok hemen geçti ama ameliyatıma başlandı saat 10da 10u 10 geçe de bebeğim çıktı ameliyattan önce ultrasonda 3000 kilo olarak gözüküyordu doktor 500 gram falan oynar diyordu ama tam tersi 3040 doğdu neyse sonra beni sersemletmişler 11.45 de çıktım ameliyattan önceki sezaryanımdan kaynaklı dokularım çok hasar görmüş doktor onara onara dikmek zorunda kalmış bu yüzden uzun sürmüş merak eden olursa kesim aynı yerden neyse odaya geldim ilaçlarım yapıldı kanamam olmaması için kum torbası konuldu bu rahim kasılsın diyeymiş 6 saat kaldı o süre canım çok acıdı çok ağırlık yaptı çünkü ameliyattan 4 saat boyunca bişey yemek içmek yasak suda dahil 4.s saat başlattılar oda sadece su çay nescafe gazımın çıkması beklndi gaz çıkışı olunca sadece çorba biskuvi tarzı izin verildi büyük tuvaleti yapınca normal yemeklere geçebildim neyse dediğim gibi 6 saat sonra kum torbası kaldırıldı onun acısı gitti derken epidüral canımı dehşet yaktı hala yanıyor belde dehşet ağrı bırakıyor boyna vuran aynı elektirik çarpmması gibi aynı neyse onu ayağa kalkınca çıkarıyorlarmış anestezi doktoru gelip çıkarıyormuş akşam 7 de ayaklandım doktor yoktu ertesi güne kaldı bu yüzden. Ayaklandım herşey çok iyiydi ama tek sorun dikiş acısı değil belimdekinden dolayı yürüyemedim düz duramıyodum çok canımı yaktı neyse sabaha kadar böyle gitti bu sabah doktor geldi çıkardı bişey hissetmedim çıkarırken sonrasında aşırı rahatladım o acı gitti ama şuan hala ara ara vuruyor acısı doktor 40 güne kadar geçer dedi daha bugün taburcu olduk herşey iyi dediğim gibi işimi bile yapabiliyorum bide şu beldeki ağrım giderse herşey çok iyi olacak çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı bu arada ağrı kesici 8 saate bir vuruldu böyle oluyormuş. Atoni kanaması olayı yüzünden doktorum 6 hafta adet kanaması gibi az olacak kanaman olurda çoğalırsa direk acile gel bekleme dendi bizde durumlar böyle her gece ölüm korkusuna ağlarken doğurdum evime geldim çocuklarıma kavuştum çok şükür hiç korkmayın içinizi ferah tuttun aklıma gelenleri yazdım ama merak ettikleriniz olursa cevaplarım❤uzun oldu kusura bakmayın