E0558 Kızımız olucak🥰ama eşimle bir türlü isim bulamıyoruz yani eşim şu yeni çıkan isimleri pek sevmiyor kolay söylenebilen güzel anlamlı bı isim olsun istiyor bende etrafımızda olmasın o isimlerden diyorum 😂😂 kafamız allak bullak oldu yani kızlar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum isim fikirleri istiyorum😑hemde acilen!!😂
misslavinia1 E0558 ben kızımın adini Şenel Ravza koymak istiyorum ama daha erken fikrimiz degişebilir😊 Bi kaç öneri vereyim. Ravzanur, Ada, Defne, Ecem, Masal, Kumsal, Nehir, Tuğçe
Semilk05 E0558 zümra ismi çok güzel bi isim canım anlamı vs bakabilirsin tavsiye ederim. Benim de kızım olcak Alya ya da zümra düşünüyorum
egemomss Oğlum olacak kızım olsaydı aklımdaki isimler Duru,Bade,İnci,İpek,Doğa,Defne,Arven,Ceylin, Güneş
3bebeli1kedili Üçüzlerim olacak oğlumun adı kayınpederim ve babamın adı Mehmet Aydın olacak, kızlarımın isimlerini Nazlı Lina ve Melis Rana koyacağız diye konuştuk eşimle bakalım 🤗
Minibebe Evin45 Birbirine yakışan İki İsim Bence Erkek olursada Mehmet Yağız Olur galiba bakalım hayırlısı
hemsreanne E0558 aynı durumdayım kenarda beklemeye geldim :) aklımda aden , Laren , ada , Eliz lina , liya gibi isimler var belki fikir olur sizede
SevalBT E0558 bizde eşiniz gibi düşünüyoruz. Bende hoşlanmıyorum hiç duyulmamış ismi bulmaktan 😄 herkesin kendi düşüncesi tabii. Biz kızımıza İnci ismini koyacağız Allah nasip ederse. Hem anlamı güzel hem caiz ve kulağa hoş kibar gelen bir isim kimsede zorlanmaz söylerken 😄
SevalBT E0558 ipek de güzel isim bu arada onuda istemiştim ama karakteri çok sıkıntı bir tanıdığımız var o isimde o yüzden vazgeçtim. İpek kızım diye sevmek istemiştim oysaki 🤷🏼♀️