1Gunes Kızlar çoğu gebe kişiden rüyamda gördüm cinsiyet şu rüyaya yattım cinsiyet bu diyenler oluyo gerçekten cinsiyeti rüyasında gören var mı? Cinsiyet için rüyaya yatan var mı daha doğrusu?
Fatma_s 1Gunes rüyaya yatmadım da 🤣 Gebelikten öncede, gebe kaldıktan sonrada hep erkek gördüm rüyamda ama kızım olacak 🩰
ece_brk 1Gunes valla bende direkt çıktı . Rüyaya yatmadım hamile kalınca sürekli erkek çocuk gördüm kendiliğinden 😅
captainavocado 1Gunes cinsiyet için yatmadım hatta hamileymişim ama hamile olduğumu bile bilmiyordum bir erkek bebeğim olduğunu görmüştüm rüyamda ama kızım olcak 🐒
Zuzu6901 1Gunes hamile kalmadan önce de hamile kalınca da rüyamda kızım olduğunu görüyordum, gerçekten kızım olcak Allah’ın izniyle 😍
Minikcennetim Valla hep tersi çıkıyor bence ben kız görüyordum oğlum olacak keza çevremde de cinsiyet rüyada hep tars çıkıyor diyorlar bilemiyorum
1Gunes Minikcennetim bende hep öyle bilirim rüyaların tersi çıkar diye ama ne bilim cinsiyet için rüyaya yatmak bana saçma geliyor.
1Gunes Fatma_s aa ne güzel sağlıkla kucağınıza alın demek ki rüyanın tersi çıkar dedikleri doğru 🌸 bende 11 haftsik hamileyim rüyamda hic bebek görmüyorum aksine .
1Gunes captainavocado ya ne güzel saglikla kucağınıza alın bende 1 haftalık hamileyim rüya falan görmüyorum bebek le alakalı hiç görmüyorum üstelik 🤭
Nurten2610 1Gunes cinsiyet için rüyaya yatmadım ama hep erkek bebek görüyordum hamilelikten önce de hamileyken de erkek gördüm bugün öğrendim kızım oluyor 🥰
1Gunes Dilarac yanı bende bilmiyorum onun niyetlenip uyuyormuşsunuz nasıl yapıldığını bene hiç sormadım merak etmedim duydum buraya yazdım 🤭
Deleted_12 1Gunes hamile kalmadan önce rüyamda kucağımda erkek çocuğum olduğunu gördüm hemen ardından hamile olduğumu öğrendim sonra cinsiyeti erkek oldu ve o rüyadan sonra hep erkek olacağını hissettim oldu iyi ki de olmuş