Minik1Civciv Kızlar korkuyorum uyumuştum kasıklarım ara ara ağrıyor şiddetli değil hafiften bazen orta lavaboya gittim iç çamaşırım lekelenmiş kahverengi yerleşme mi sizce doktora gitmeli miyim
Merve201119 Minik1Civciv kuzum yerkesme kanamasi olabilir kahverengi ise ama doktora mutlaka sor canım aksatma lütfen
Arirang Minik1Civciv Canım dua ediyorum tehlikeli bir şey olmaması için. Bizi de bilgilendir doktora gidince
Rab Minik1Civciv bende yaşamıştım 5+4 de kahverengi lekelenme olabiliyormuş progestan ve iğne kullanmıştım sonrası pek hayırlı olmadı ama böyle lekelenmesi olan çok var ablamda da olmuştu şimdi yeğenim 10 aylık sağlıklı korkma içine ferah tut
Seb Minik1Civciv yaaa progestan aldiysa dinlen canim uzan kalkmamaya calis doktora gidene kadar mutlaka haber ver bizede Allahin izniyle atlatirsin insallah , yerlesme kanamasi cok duyuyoruz oyle biseydir belki
Beyzayzc61 Canım bendede olmuştu ertesi gün doktora gittik doktorum yerleşme kanamasıdır ilk aylarda olur böyle şeyler dedi tabi sen yinede doktoruna danış
Minik1Civciv Beyzayzc61 5+4 üm oda duphaston al kullan dedi eczaneler kapalı progestan vardı evde pnu kullan dedi o zaman fitil olarak dedi onu kullandım yarın sabah da gel bakalım ne olur ne olmaz diye
Minik1Civciv Merve201119 sordum canım duphaston al kullan dedi eczane kapalı eşimde işte progestan vardı Allahtan evde son bitane kalmış iki tane koy dedi ama bitane var 🥲 yarın da hastaneye çağırdı
Minik1Civciv Aysenurozs duphaston al kullan dedi iki tane eczane kapalı progestan vardı son bi tane onu koydum iki dedi ama bi tane var 😞 yarın da doktora gideceğim
Merve201119 Minik1Civciv tamam canım iç ilacını uzan yat yarına kadar birsey yapmak dinlen kuzum yarın doktoruna git haber ver mutlaka
Aysenurozs Minik1Civciv progestan 1 tane yeterli gelir yarın da gideceksin zaten duruma göre ilacı alırsın hemen sabah içersin
Aysenurozs Minik1Civciv bende ilaç vardı yakın olsaydık verirdim sana neyse iyi olacaksın inşallah canını sıkma
Minik1Civciv Rab inşallah canım benim gittim doktor dedi bol bol dinlen düşük de olabilir yerleşme de
Minik1Civciv Aysenurozs Seb gittim doktor dedi yerleşme de olabilir düşük tehlikesi de bol bol dinlen dedi ama çok şükür kese etrafından yada kesede sıkıntı yok dedi şu anlık bi tehlike görünmüyor dikkat etmen gerekiyor dedi en azından bi hafta boyunca kalp atışını duyana kadar bol bol dinlen dedi Merve201119
Minik1Civciv Seb Aysenurozs Merve201119 Ama yarın kendi doktoruma da gideceğim oda bi görsün içim rahatlasın