Sadriye35 Kızlar merhaba spinal anestezi ile doğum yaptım 2 ay önce doğum yaptığımdan beri başım dönüyor sanki beynime kan gider gibi anlık basınç hissi oluyor böyle bisey yaşayan oldu mu nörolojiye KBB ye gittim bisey çıkmadı.
minnos6 Sadriye35 kan degerlerin fln normami emziriyorsun yorgunluk uykusuzluk olabilir bilemedim geçmiş olsun
Sadriye35 minnos6 kan fazlalığı var biraz üst sınırda hemoglobin değerim 15.8 ama bu kan fazlalığı bende 1 yıldır var doğumdan önce böyle bir baş dönmesi yoktu ben de bilemiyorum nasılsın tedavi olacağını da bilmediğim için çok huzursuzum
minnos6 Sadriye35 ins biran önce iyilesirsin cnm bas.donmesi hayatimizi cok olumsuz etkiliyor çünkü benm tansiyonum dusuyor hep bide kanszlk bende çekiyorum malsef
Lahinnn Sadriye35 dahiliye gozuk canım bence bir de kan sulandırıcı daha onceden kullandın mı kan pıhtılasma degerını de olcturt tansıyonunu takıp et o basınc hem fazlalıktan hem de tansıyondan belkı olabılır gecmıs olsun ama takıp et allah korusun
Sadriye35 Lahinnn kan pıhtılaşma değeri dediğiniz plt mi o normal sınırlarda çıkıyor gitmediğim doktor kalmadı açıkçası ama bilemiyorum hem korkuyorum hem de hayatımı çok olumsuz etkiliyor bu durum eve kapandım çıkmak istemiyorum
Lahinnn Sadriye35 vallahi allah şifa versın benım bilgim yok kUzum sadece mantıken aklıma gelenleri soyledım valla ınslalah şifa bulursun zor kansızlıkta zor dazla olması da allah saglık versın ınsallah