Ayse1608 Asim_Mehmet Ben 2014 te DGS ile geçiş yaptım 2 senede bitirip mezun oldum.Hem okula gidip hem işe gidiyordum sınava çalışma zamanım olmadı.Aslında zor değilsadece alım az oluyor canım
Asim_Mehmet Yaren-kayranik benim ön lisansı bitirmeme 4 dersim kaldı, yazokulu sınavına gireceğim haftasonu, dgs puanımı da aldım. On lisanstan dersim kalsa, yine de kayıt yapabilir mıyim lisansa. Kalan dersleri alttan alacak şekilde
Asim_Mehmet KkubraOz benim ön lisansı bitirmeme 4 dersim kaldı, yazokulu sınavına gireceğim haftasonu, dgs puanımı da aldım. On lisanstan dersim kalsa, yine de kayıt yapabilir mıyim lisansa. Kalan dersleri alttan alacak şekilde
Asim_Mehmet Nazendehanim benim ön lisansı bitirmeme 4 dersim kaldı, yazokulu sınavına gireceğim haftasonu, dgs puanımı da aldım. On lisanstan dersim kalsa, yine de kayıt yapabilir mıyim lisansa. Kalan dersleri alttan alacak şekilde..
Asim_Mehmet Ayse1608 benim ön lisansı bitirmeme 4 dersim kaldı, yazokulu sınavına gireceğim haftasonu, dgs puanımı da aldım. On lisanstan dersim kalsa, yine de kayıt yapabilir mıyim lisansa. Kalan dersleri alttan alacak şekilde
Nazendehanim Asim_Mehmet ben olmaz diye biliyorum çünkü mezun olmanız durumunda kayıt yapabiliyorsunuz bide normal bölüm olarak başlıyorsunuz . Mesela ben açıktan ilahiyat okurken şu an Sakarya üni öğrencisiyim on lisanstan dersim kalsaydı kayıt yapamazdım çünkü mezun konumunda değilim.boyle düşünüyorum sizin için de . Alttan almak demişsiniz ama eğer örgün tercih yapacaksanız zaten dersleri en baştan alıyorsunuz altı üstü kalmıyor
Ayse1608 Asim_Mehmet Bence alttan dersin varsa olmaz canım ama yine de ilgili birimi arayıp danışmakta fayda var
Asim_Mehmet Nazendehanim bende ilahiyat onlisans okuyorum, ilitam yapmak istiyorum uzaktan. Internetten yapılır ve yapılmaz diye iki cevapla karşılaştım. Ama net bisey bulamadim
Nazendehanim Asim_Mehmet canım zaten eğer olmazsa kayıt yaptiramazsin bence mezuniyet şartı isterler ,ilitam daha farklı örgün olmadığı için olabilir