elifinbeybisi Mutlaka aramızda kitap okuyan kendini geliştiren birileri vardır. Ben de okumak için yararlı kitaplar arıyorum. Önerilerinizi burda paylaşırsanız diğer arkadaşlara da yardımcı olur belki.
LamiyaCetinkaya elifinbeybisi Kitap kurdu bir insan olarak bu konuda hiç kitap almadım. Ondan ziyade internet üzerinden araştırıyorum, kitapçıda birkaç kitabın içeriğine bakmıştım internette daha detaylı bilgiler olduğunu gördüğüm için almadım
SM_06 Güncel annenin Bebekler ne ister kitabı, Güvenli Bağlanma, Doğan Cüceloğlunun geliştiren anne baba kitabı bunlar en faydalı olabilecek kitaplar📚👍
Maviii ben kitap isminden ziyada yazar isimleri söyleyim siz çoğunu okuyun, hepsi birbirinden ayrı güzel, eğitici.. öncelikle Hatice Kübra Tongar Doğan cüceloğlu 3.Nurettin yıldız (dini-pedagojik) 4.Barış muslu 5.Şermin yaşar
Mrrr Ina May’ın Doğuma Hazırlık Rehberi Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Melinda Blau İyileşen Çocukluğum İyileşen Anneliğim - Hatice Kübra Tongar (daha çok kişisel gelişim kitabı ama çocuk yetiştirme üzerine de çok etkisi olacağını düşünüyorum) Daha opsiyonel olanlar: Sevginin ve Doğumun Kimyası - Michel Odent Doğumdan İtibaren Montessori - Paula Polk Lillard Sezaryen - Michel Odent Yukarıdakiler elimde olan, okumayı sürdürdüklerim; onun haricinde duyduklarım: Harika Haftalar - Frans Plooij Her Doğum Bir Hikaye - Furkan Kayabaşoğlu