678b Tsh değerim gebelikte yükseliyor. burada okuduğum ve videolarda doktorlardan dinlediğim kadarıyla ilk trimesterda tsh 2.5 altı olması ideal. Benim tsh neredeyse 4 çıktı bunu doktoruma söyledim. Bana dedi ki 2.5-3 arası normal kabul ediyoruz ama 25 mg levotiron yazalım. Yani biraz benim isteğimle en düşük dozu verdi talep etmesem önemsemeyecekti gibi algıladım. Kafam karıştı doktoruma güvenim zedelendi gibi. Özele gidiyorum zaten acaba farklı doktorla mı devam etmeliyim yoksa söylediği doğru mu ben mi evham yapıyorum ?
Mrvsln 678b dahiliye uzmanına danışın benim doktorum yönlendiriyor. İlk 3 ay 2.5 altı olması isteniyor bende hipotiroidi vardı zaten hamilelikte yine yükselince dozu artırdık. 2.5 seviyesine indi şimdi 7 aylık hamileyim 3- 3.5 civarı 3. Ay sonrası normalmis bu seviye.
slzttr 678b bence başka doktora git için rahat eder en azından benim 2.5 tu doktorum o dozda başladı kendi söyledi
Kevserkalender92 678b Gebe kalmadan 4 lerdeydi iki ay sonra 3,6 la gebe kaldım aynı ilaç aynı doz kullandım sonra 50 çıkarttı 2 di şimdi 1,5 sorun yok diyorlar üçlü tarama yaptırıcam önümzdeki hafta inşallah bir sorun yoktur. Sende devlet dahiliyeye görünebilirsin
Aysenurozs 678b benimde gebelikten önce 2.6 çıkmıştı hazırlık diye levotiron 25 vermişti daha sonra gebe kaldım 3.6 ya yükseldi 50 mcg yükseltti 4 yüksek bir değer 50 ile başlatması gerekir
Elifsntrk 678b Bende de aynı rahatsızlık var ilk gebeliğimde de vardı şuan ikinci ve yine var kafanı karıştırmak istemem ama doktorunu değiştirmeni öneririm bunu önemsememek bana ilgisizlik gibi geldi çünkü annenin tiroid değeri bebeğin zeka gelişimine kadar etkiliyor basit bişey değil. Her ay kan alıp kontrol altında tutuyor 3.25 ti 2 buçuğun altına indi 25 mg euhyrox ile düştük ama doktorum çok önemsiyor. Tabi yine de karar senin
Maviii 678b benim ilk 2.8 di sonraki ay 3.4 civarı oldu ilaç kullanmanı istemiyorum dedi.. önemsenen değerler çok çok yüksek rakamlar dedi, benim ilk gebeliğimde 8-9 du onda kullandım ama. gebelikte kullanmadım ilaç
Emily37 678b beni dahiliyeye yönlendirdi doktorum.Zaten dahiliye doktorumda aynı hastahanedeydi güvendiğimde bir doktor ona gittim.en düşük dozda tiroid ilacına başladık.geçen ay düştü ama doğuma kadar devam dedi ilaca
Ogretmenanneyim 678b 3.69 çıkmıştı benim ilk kan tahlilde hemen 25 mg levotrin yazdı hala kullanıyorum. Bence önemsemesi lazımdı