Anneadayiii kfulya1905 bütün gün forumda bende bekledim haber gelir diye maşallah Allah analı babalı büyütsün 💞💞 birşey soracağım astım hastalığı normal doğuma engel mi 🙄😶
Ozlemozlm kfulya1905 cnm allh sna bagislasin bebisini 😘😘😘😍 Bnmde 9 gnm var doguma ama bebegimn gelismi durmus diye dunden beri hastamedeyim yatisim yapilmis suni snaci yada jelle dogum ypack birazdn bkliyorum dua edin lutfn 😗😗😂😘😍
Esenn Rabbim sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin canımm 😇Hayırlı bir evlat olsun inşallah.. Gözünüz aydın 🌸
Mugesen kfulya1905 şükürler olsun onu verene.. kavuşmanıza çok sevindim.. nice yaşları olsun.. Seni takip ediyordum ne zaman olur diye.. Allah a şükür gördük... Darısı başına inşallah.. güzel kolay bir doğum olmuş.. 1.5 saat hiçbirşey..
Maviii kfulya1905 içerde kordonuyla oynuyor kısmı güldürdü. yerim onu ben yaaa 🌸 ay çok ama çok sevindim adınıza Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🌺. darısı bekleyen annelerimize 😊 sağlık nice uzun hayırlı ömürler diliyorum size ve ailenize 🍂
Dua kfulya1905 çok mutlu oldum senin adına canım Allahım bütün çocuklara güzel kaderler versin evladını sana bağışlasın darısı da bize olsun 😘
kymkkymk2106 kfulya1905 ayyy cnm benim doğurdun mu iki gün önce post açmıştın 🤗 cnm rabbim babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin gözün aydın darısı hayırlısıyla bize❤️
Hknbsr kfulya1905 gözün aydın canım. Rabbim hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bize artık 🤗
Aksa_korkmaz kfulya1905 gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Özel’de mi yaptın doğumunu?
Anneadayiii kfulya1905 senin hikayeni okuduktan sonra çok fazla stres yapmam herhalde 🙈🤭 umarım böyle olur 😄😄 bu arada bebiş nasıl yemelik demi nasıl güzel kokuyordur şimdii ayyy 💞💞