Sumeyyra serkilaj ameliyatı olan var mı 20 haftalık hamileyim bebeğimiz suyu erken geldiği için rahim ağzı açıldığı için dün beni ameliyat ettiler yani rahmimi diktiler 😔 arkadaşlar eğer bir hafta daha geç gitseydin bebeğimi kaybedebilirdim ameliyat oldum dikiş atıldığını ama çok korkuyorum sürekli sulu şeyler yemen lazım diyorlar ve 2 gün oluyor ameliyatının ama belim bugün çok ağrıyor doktor ameliyattan sonra doğum sancıların olması kanama olmaz epilasyon kalkmazsan Allah’ın izniyle bir şey olmaz sürdürdüğün kadar dayanabildiğin kadar dayanırsın sonra doğumun gerçekleşir Allah’ın izniyle dedi çok korkuyorum bana dua edin dualarınızı eksik etmeyin benden 🤲🤲🤲 ben gördüm Rabbim kimseye göstermesin kabız olmamam lazım sürekli sulu şeyler yemem lazım bebek nasıl kilo alacak onu da bilmiyorum ve dün ameliyat oldum bugün bebeğimi hiç hissetmiyorum neden hissetmiyorum onu da anlamış değilim normalde günde bir defa da olsa hissederdim Allah’ım yarabbim sen yavrumu Koru çektiğim acıları ya rabbi değilsin çok kötü bir ameliyatta Allah kimseyi o dar kapıda bırakmasın inşallah dedilerim Allah’tan Rabbim kimseye evladıyla sınamasın 🤲🤲🤲yemin ederim kendi kendime hamile kalsaydım eğer Allah verdi Allah aldı derdim susardım ama ben 11 yıldır bekliyorum çocuğum kendiliğinden olmuyor tüp bebek yaptım tüp bebekle müracaat ettim Allah nasip etti ama şimdi de erken doğum riski var ameliyat ettiler suyu gitti bebeğim Allah kimseye göstermesin benim çektiğimi kimse görmesin yarabbim dua edin bana ne olur dua edin🤲🤲🤲😔
ipekveatlas Sumeyyra kuzenim serklaj oldu 23. haftasında kızı gelmek bilmedi en sonunda 39. haftasında sezaryen oldu onunda erken doğum riski vardı. veren de alan da o hic bilemezsin belki sende 40. haftada doğuracaksın.. o hic kalkmıyodu tam poposunun üstüne bile oturmuyodu öyle söylüyim kalçalarının üstne otururdu yemek yerken bile yarı yatardı sende kesinlikle dikkat et bunlara geçmiş olsun
Mesudesrds Sumeyyra dualarım seninle canım bnm benim de 23. Hafta içerisinde acilmam olmuştu dikislerim olduğu için onlediler erken doğumu 5 gün hastanede yattım doktorum bana da 34 veya 35. Haftaya kadar durdurabilirsek durduracagiz dedi 5 dkka ayakta dursam hemen yatıyorum inşallah Allah’m evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder üzülme Allah yardımcın olsun inşallah bol bol su iç katı şeyler fazla yememeye çalış yersen de yine de bol su içmeye çalış çorba meyve suyu taze yoğurt doktorum bana öyle demişti ev yapımı taze yoğurt ye diye ayakta fazla kalmamaya çalış sürekli yat dinlen
QUEEN088 Sumeyyra Allahım sən yardımcı ol.🥺O korkunu bende yaşadım.İnşeAllah kucağına alıcaksın.Her zaman senin yazdıklarını gördüğümde öyle üzülüyorum çunki anlıyorum inşeAlllah 30 haftani geçe bilirsin🤲🏻🤲🏻
veryhappymom Dualarım seninle, içini ferah tut 🙏🏻🙏🏻 Allahım sana ve bebişine saglik versin, zamaninda gelsin. Üzülüp sıkıntı yapma 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🥰
Sumeyyra veryhappymom amin amin amin inşallah bacım inşallah rabime emanet etmişim rabim yavrumu bana başlasın insllah 🤲
Loraa2015 Rabim yardimcin olsun, sağlıkla kolaylikla vaktinde kucagina almayi nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏