1erkekkannesiiii Deleted_12 Modern derken nasıl Ali Ahmet olmasın demek istediniz sanırım 😁 Ben oğluma Kartal Kayra ismini vereceğim size de fikir olsun. Beğendiklerim de; Merih, Aras, Buğra, Kerem, Koray, Ateş, Ediz, Kutay 🫶
Deleted_12 1erkekkannesiiii evet daha yeni isimler düşünüyorum 😊 Aras vardı aklımda ama onun anlamının at kılı olduğunu duyunca vazgeçtim 😄
Ahsenmom Deleted_12 Karan için herkes yeter falan diyor ama Karan benim çok hoşuma gidiyor 🤭 Karan, Mert, Miraç, Berat, Arda, Alparslan bunlar benim hoşuma gidiyor
Ahsenmom Yelizdiyebiri çok fazla konulmuşmuş, özentilik olmuşmuş falan filan diyorlar 😂 Mükemmel seçim çok modern bir isim
minikturtam1 Deleted_12 nasipse biz oglumuzun adını ÇINAR koymayi düsünüyoruz sizede fikir olabilir. Hiç eskimeyecek bir isim.
Papatyaesin Klasik de desek olur mu bana modern gibi geliyor bunlarda 😊 Yağız Yiğit Yiğit Ali Yavuz Emre Bu isimleri cok severim belki fikir olur diye yazdim ben modern olarak son dönemlerde asil konuluyor bir onu sevdim
Yelizdiyebiri Ahsenmom ama ona bakarsan klasik isimlerde cok koyuluyor asırlarca ahmet mehmet ömer ali vs vs karan ismini cok koyulsa nolurkı sonucta bızım ıcımıze o isim siniyor begenıyoruz:)
1erkekkannesiiii Ahsenmom aman kimsenin onayını almak zorunda değilsiniz canınız ne isterse koyun millet beğenmez bacım 😅