benimmdunyamm Bebeğim 4 günlük 2 saate bir emziriyorum genel.olarak ama bazen uyanmiyor zorla emzirmeye çalışıyorum 1 2 çekiyor geri uyuyor şimdi banyo yaptı zorla biraz çektirdim uyudu kalkmadı sarilik olmasından korkuyorum siz ne yapıyorsunuz
Gulcanozzz benimmdunyamm max 3 saati bekleyebilirsiniz iyi emdiyse sütünüzde geliyorsa. Banyo sonrası mayışık olmaları da normaldir zor uyanırlar banyo sonrası
benimmdunyamm Gulcanozzz hemşire3 saat dedi zaten ama ben korkuyorum.o yüzden 1 buçuk 2 saate bir emziriyorum sanırım ondan mı zor uyaniyor
2pasaannesi İki saatte bir dedikleri için bebeğimi hep iki saatte bir emzirmeye çalışıyordum ve uyandıramıyordum. Birkaç gün sonra keşfettim ki üç saatte bir daha rahat uyanıyor ve daha güzel emiyor. Ben de üç saatte bir emzirmeye devam etmiştim
benimmdunyamm 2pasaannesi aslında bana da 3 saate bir dediler ama benim içim rahat etmiyor 1 buçuk 2 saate bir emziriyorum
Gulcanozzz benimmdunyamm bebekte sürekli uyandığı için efor sarfettiği için tam kendine gelemeden enerji toplayamadan emdiği için yoruluyor tam acıkmasını bekleyin uyansın ki göğsünüzü boşaltsın 3 saatte bir 20şer dk emmesi saat başı 5er dk emip uyumasından daha iyidir ilk 5-10 dk da anca sütü getiriyor zaten uyuklaya uyuklaya
Symaaa Ben bir buçuk saatte bir uyandiriyorum . Uyanmiyot ama ağzına koyabildigim kadar süt koyuyorum. Üç saat çok fazla bence kan şekeri düşüyor bebeğin başıma geldi..
benimmdunyamm Symaaa bende elimden geldiğince 1 buçuk 2 saate vermeye çalışıyorum 3 saat beklemedim hiç uyandiramazsam mama veriyorum kaşıkla