Tugceeeesss rica ederim. Öncelikle benim ilk hamileliğim bilmeden 3 gün adet geciktirici kullandım doktora söyledim bunu ve bana cinsiyette %5 ihtimalle değişiklik olabileceğini söyledi böyle durumlarda kürtaj öneriyorlarmış bana bunu söyledi yani hangimi cinsiyetini bilerek hamile kalıyoruz benim için kız erkek fark etmez ben böyle bir şey istemiyorum dedim bi de ilk hamilelik yani ne kadar önemli ben nasıl kıyabilirim cahil bi insan olsam kabuk ederdim belki her neyse kan vermiştim ilk muayenede yarın ara sonuçlarını söyleriz dedi arıyorum açan yok ertesi gün ara yok mesaj atıyorum iletilmiyor wp kapalı hastaneyi aradım izinde olduğunu söylediler yani buna göre hastalarınıza bi bilgilendirme yapabilirsiniz ya da bana yarın arayın demeyebilirsiniz ilk olunca merak ediyorum sonuçları bi problem var mı erken müdahale vs olsun diye ama bi hafta sonra öğrendim sonuçlarımı çok şükür bi sıkıntı çıkmadı temizdi sonrasında ikili test için gittim doktor hanım yine izinde yani haftasında yapılması gerekiyor bu testlerin böyle olunca başka doktor var mı diye sordum filiz hanım var dendi tamam dedim arkadaşım da ona gidiyordu memnundu en azından gidiyim kanımı veriyim dedim gidince daha fazla bi ilgi sekreteri olsun kendisi olsun eşime karşıda da ultrasonda bebeğin durumunu anlattı Raziye hanım anlatmamıştı sadece eşim geldi ve durdu yanımda filiz hanım sohbeti var bak babası elleri bak şu bu anlatıyor bu benim çok hoşuma gitti 10 dk sürdü muayenem Raziye hanımda çok kısa sürüyordu ısınamadım açıkçası filiz hanımdan çıkınca eşim de ben de dedik bundan sonra buraya gelelim diye ikimizde memnunduk 18 inde kontrole gideceğiz inşallah bu şekilde yani doktor önemli doktora ulaşabilmek önemli daha farklı durumlarda olabilir ulaşamayınca başka doktora durumu anlatma uzun sürebilir sonuçta onun takibinde değilim Allah korusun geç kalınabilecek şeyler olabilir o yüzden şu an içim daha rahat 🙏🏼🌸 filiz hanım İnstagram hesabı üstünden izinde olduğuna dair bilgilendirme yapıyor mesela Raziye hanımda bu yoktu ve ücreti şu an 400 TL filiz hanım 290 hem uygun hem memnunum çok şükür