Mervehek Hilalozc ben 33. Haftamdayım hala kendim yapıyorum camlarımı bile sildim Safiye gibiyim doğurana kadar yaparım 😂
Ela03 Hilalozc 37. Haftadayım büyük temizlik yapıyorum camlar yerler koltuklar aklına gelebilcek heryer şuan yorgunluktan ölüyorum uzandım forumda geziyorum
iremsknn Hilalozc 37. Haftamdayım eskisi kadar hızlı olanıyorum öyle yer falan silemem ama süpürge vileda ütü vb her şeyi yapıyorum dinlene dinlene çok şükür 🧿🙏🏼
Tatlisannedilekk Hilalozc evi temizlemesi değilde 22aylık oğlumla yapması çok zor oluyor, ben yapmazsam başka kim yapıcak. Çok zorlandığımda eşim yardım ediyor sağolsun
Durukn06 Tatlisannedilekk Bende sizin gibiyim temizlik falan yormuyor ama 25 aylık kızım çok yoruyor hiç kimseyi istemiyor bir tek ben benim elimden başka kimsede yemek yemiyor babasından bile
KumsAlyaa Ela03 maşallah gerçekten size imrendim bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba benim hamileliğim daha yeni 6+5 yatağımı zor topluyorum sabah keşke sizin gibi olabilsem ama hiç mi hiç halim yok akşama kadar yatıyorum sadece
Ela03 KumsAlyaa kız cinsiyeti bitane de 3 yaşında kızım var 🙂 daha cok yeni senin dikkat et yapma bişey ilerde yaparsın
Ykme1820 30 haftaligim detaylı temizliğe girmiştim yorucu.oliyor ama yapcak bisey yok seviyorum temizliği tek sorunum 21.katta oturduğum için camlarım
Tatlisannedilekk Durukn06 çocukla herşey 2kat zor oluyor benimki Allahtan babasında duruyor, zaten bi babasında bide bende duruyor başkasını asla istemez