Aylynkk Haftaya pazartesi kan vermeye ve suyumun bakılması icin gideceğim Salı sabah 8 de ameliyata ❤️ Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
byznr34 Aylynkk bende yarın ilk defa kontörole gidicem oraya Ayşe seyma diye bir Dr randevu aldım tanımıyorum hiç tavsiye üzerine gidicem sizin doktorunuz kimdi
Bayancorek Anonimmm95 Normal doğum 4600 , Zorunlu Sezaryen 5900 , İsteğe bağlı sezaryen 10500 tl .. Mesai dışı doktor çağırma ücreti de +2000 tl .. Bugün fiyat aldım daha.
Aylynkk Bayancorek evet aynı bu şekil ben zorunlu sezeryan olucam epidural ya da spinal olursa 1500 ek olacak
Bayancorek Aylynkk Benim tahmini 27 gün var ama o kadar beklemez bence erken doğum riskim de vardı, normal doğum olacak Allah nasip ederse , 15 20 gün e gelir diye düşünüyorum. Sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz. 🌸🤗
aylin-yurtseven123 Aylynkk benimde doktorum Ayşe şeyma çok çok seviyorum, çok tatlı her soruya cevap veren sabırlı merhametli bir doktor. 30 haftalığım şuan iyiki kesişmiş yollarımız. Kesinlikle buradan da herkese tavsiyemdir♥️♥️🙏🏼
dogacikkk Aylynkk merhaba hayırlı uğurlu olsun. Ayşe Şeyma hanım normal doğum mu öneriyor sezeryanami yönlendiriyor? Birde doğum fiyatlarının içinde neler dahil bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Anonimmm95 byznr34 Bugün ilk defa ona randevuya gittim. Baya araştırmıştım. Gerçekten yazılanlar gibi çok güleryüzlü bütün sorularınıza içtenlikle cevap veren biri
Bayancorek Anonimmm95 Evet normal doğum da 1 gün yatak ücreti (refakatçı ve yemeği) dahil , sezaryen de de 2 gün kalınıyor yine refakatçı ve yemeği dahil. Paket halindeler. Bir çok madde var.
byznr34 Anonimmm95 teşekkür ederim cevap için, bende öyle okudum hatta burda post açmıştım tavsiye edenler oldu baya inşallah memnun kalırım bende 🥰
byznr34 Aylynkk yaa tanımadan sevdim valla ne güzel maşallah 🌸 çok öneren oldu yarın ilk muayeneme gidicem 7 haftalık henüz kalp atışı vs duyarız inşallah heyecanlıyım baya 🥰
Aylynkk byznr34 çok basındasınız daha allah yardımcınız olsun herşeyi güzel düşünün güzel olsun❤️ İnşallah miniğin kalp atış sesini duyarsınız Ayşe hocaya da çok selamimi iletin❤️🥰