Merhaba arkadaşlar.
Kendi isteğimle 38+5 te sezeryan doğum yaptım. Lütfen korkmayın ve dışarıdan duyduklarınızı unutun. Sabah erken saatte yatışım yapıldı, nst ye bağlandık ve hazırlıklar bitince ameliyathaneye indik. İnanılmaz keyifli bir ekip karşıladı. Şarkılar açtık keyiflendik. Daha sonra anestezi dr iğneyi yapacağını ve her anı anlatacağını söyledi. İğneyi asla hissetmedim. Anında bir uyuşma oldu. Doktorum yanıma geldi ve harika bir süreci tamamlıyoruz hazır mısın dedi. Ve operasyon başladı. Hiç birşey hissetmedim. Güldük, muhabbet ettik, şarkılar söyledik ve insan tanem dünyaya geldi. Yanağıma koydular harika bir sıcaklık ve kokusu vardı. Dikişler bittikten sonra odaya çıkarırdım. Ten tene bolca temas yaptık❤️ evden kayısı suyu yapmıştık müsade ettikleri anda bol su ve kahve ile birlikte tükettim. Baş ağrım hiç olmadı üstelik migren hastasıyım. Yürümem için hemşirem geldi ayağa kalktım asla ama asla ağrım olmadı hemen ayaklandım gaz çıkardım. Tatlı kızımla ilgilendim. 2. Gün hafif yanma oluyor ama korkulacak bir durum değilmiş. Şimdi ise 10 günlük bir insan tanem var. Bazen gazlı bazen uykusuz bir bebek ama çok başka bir duygu. ALLAH isteyen herkese nasip etsin🙏 bu arada doğumdan sonra kaç kg verdiğimi söyleyeyim 10 kg ile girdim doğuma ve 9 kg şuan gitti. Sütüm hemen geldi onuda eklemek isterim. Biraz uzun oldu ama sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.