Dlra deletedmom01 hayır olsun inşallah bu gece aynı rüyayı bende gördüm ultrasonda görüyodum bebeğimi cinsiyeti kız diyodu doktor..... 12+4 de kıza benziyo Demişlerdi banada ocağın 3ünde öğrenicem bende kısmetse 16+5 im şuan 😍😍
deletedmom01 Dlra aaa hayirlisi bakalim ☺ Ayni ruyayi gormemiz cok guzel 🙂 bende 16+5teyim haftaya bakalim neler duycaz☺
Dlra deletedmom01 bende çok şaşırdım vala eşime tam rüyamı anlatırken başlığı gördüm 😍 inşallah hayrlısıyla öğreniriz .
Yamanyaman deletedmom01 ben hamile kaldım günden beri oğlum diye sevdim göbüşümü😂😂😂 17 haftalıkken gittik erkek dediler annelerin içine doğuyor🙏 sonra rüyalarımda doğum yaptığımı gördüm normal inşalllah buda nasip olur çok istiyorum 🙏
deletedmom01 Yamanyaman bende hep kiz hissettim hic erkek olarak hissetmedim nedense ☺ herseyin hayirlisi canm ☺
Lamelif deletedmom01 bende tam tersi oluyor ya cinsiyet öğrenmeden önce hep kız bebek gördüm. Cinsiyet kesinleşti erkekmiş ama ben hala kız bebek görüyorum🙈Kız çok istedim sanırım o yüzden bilinçaltıma yerleşti 😂