VerdaY Arkadaşlar merhaba biz tam 20 haftalık olduk, doktorumuz detaylı ultrason çektirebileceğimi söyledi. Daha önce Kartal Avicenna Umut hastanesinde çektiren oldu mu? Ya da Anadolu yakası Maltepe-Kartal bölgesinde memnun kaldığınız bir yer oldu mu?
brgul_34 VerdaY ben bağdat caddesi’nde zeki şahinoğluna gitmiştim canım çokta memnun kaldım ataşehir de özay oral var oda çok iyi gerçekten 🥰🤗
nnnaaz Ben avicenna umut kartalda yaptırdım detaylıyı. Yapan doktor bişey anlatmıyor sadece yüzünü gösterdi ağzı burnu falan diye birde elini gösterdi sağlıklı olduğunun göstergelerinden biridir bu dedi. Sonra bi cd (kısa kısa 2.3 video ve foto var) ve yüzünün çıktısını verdiler. Sonuçları kendi doktorunuz yorumluyor
nnnaaz VerdaY aslında yargılamıyorum çünkü onun söyleyecekleri şeyler birazda tekniki bilgiler. Ama doktorumuz daha detaylı anlatan biriyse zaten gerekeni söyler. Sonuçta eğer sağlıklıysa (inşallah herkesin öyle olsun) önemli olan bunu bilmek. Bana herşey yolunda çok şükür hiçbir sorun yok dedi doktorum buda bana yetti. Ki sanırım sorun varsa ozaman anlatıyorlardır
VerdaY Anladım cok cok teşekkür ederim bi de bu hafta cektirecegız bakalım neler olcak, sağlıklı olsunlar yeter tabi