Bora5832 Bebeğimin ağzını Dalin ıslak mendille silmiştim çok bastirmadan sildim önceden başka bir ıslak mendille sildigimle bu şekilde kizarmamisti yanakları kıpkırmızı oldu başına gelen var mı böyle bir olay kızarıklık nasıl geçer
Ogretmen_Anne_ Bora5832 dalin ürünlerinden sadece granül çamaşır sabununun içeriği temiz diğerler hepsi zararlı maddeler içeriyor dalin biraz büyük bebeklerde kullanılır ama yeni doğan için iyi değil sleepy iyi onu tavsiye ederim
hunilimom Bora5832 ağzını ıslak mendille değil de daha yumuşak ağız mendilleri ile silmenizi tavsiye ederim Dalin hiç bir ürünü temiz değil benim de kızımı alerji yapmıştı
Derya Bora5832 zaten ıslak mendille yüz temizlenmez ki bebeklerin yüzü çok hassas onun yerine temizleme pamuğu alın e bebekte satılıyor saf su koyun öyle silin
Bora5832 Dalin ürünleri hep mi kötü bana mı öyle denk geliyor şampuan kullanıyordum saçları düğüm düğüm oldu kendimde kullandigimda da saçlarım dolaşmişti birbirine
Bora5832 Ogretmen_Anne_ bebeğim 6 aylık hep ıslak mendille siliyordum daha önce hiç böyle olmamıştı ilk defa dalini kullanmıştım
Ogretmen_Anne_ Bora5832 hassas ciltlerde böyle oluyo canım bende hassas ciltleyim inan kendim bile yüzümü dalin ıslak mendiliyle silince yanıyo. Bebek bide bu içeriğinde alkol paraben vs içermeyen su içerikli ıslak mendiller tercih etmen daha iyi olur
hunilimom Bora5832 tahriş etmiş belli ki ben hiç ağzına yüzüne ıslak mendil kullanmadım sadece popoya kullandım daha önce hangisini kullanıyordun
Bora5832 Ogretmen_Anne_ üzerine bir de yazmışlar alkol paraben yok diye ama belli ki içerik olarak çok kötü internetten araştırınca da bir çok kötü yorum gördüm
Ogretmen_Anne_ Bora5832 kötü şeyler içeriyor kesinlikle arkasında yazıyor yabancı bi şekilde o kelimeleri araştırınca zaten sağlıklı olmadığı ortada
Bora5832 Ek gıdaya başladığı için çorba içiyor sadece ağız ve çevresini sildim tutup da yüzüne banyo yaptırmadım yanlış anlaşılmasın ama yanaklarına kadar kizartti ıslak mendilin icerigiyle alakalı